Φωτιά στην Πεντέλη: Ο σκύλος με τα εγκαύματα τα κατάφερε και αναζητεί σπίτι
O σκύλος είναι υγιής και χαρούμενος κι αναζητά το παντοτινό του σπίτι.

Θλίψη είχαν προκαλέσει οι εικόνες που έδειχναν έναν σκύλο με πολλαπλά εγκαύματα να περιφέρεται μόνος του στις στάχτες, λίγο μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ο τραυματισμένος σκυλάκος, ο Ρεξ όπως τον έχουν ονομάσει πια, βρέθηκε και μεταφέρθηκε στη δομή του Dogs’ Voice. Το τετράποδο σώθηκε χάρη στην φροντίδα των εθελοντών ενώ στην συνέχεια, φιλοξενήθηκε σε σπίτι, όπου και συμβίωσε αρμονικά με άλλα ζωάκια.

Πλέον, όπως αναφέρει τo Dogs’ Voice, με ανάρτησή του στο Instagram, ο σκύλος είναι υγιής και χαρούμενος κι αναζητά το παντοτινό του σπίτι, έναν άνθρωπο που θα θα τον αγαπήσει και θα του ανοίξει την αγκαλιά του για πάντα.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το Dog’s Voice:

Αυτός είναι ο Ρεξ!
Το σκυλάκι με τα αμέτρητα εγκαύματα που βρήκε μετά από μέρες αναζήτησης ο υπέροχος @vagelis.drivas , το έφερε στο Γαλάτσι και μετά το @vets4life.gr και οι υπέροχοι άνθρωποι του του έδωσαν αμέτρητη φροντίδα και το έσωσαν ! Πρώτη φορά βλέπετε τόσες φωτογραφίες του και δεν είναι τυχαίο..

Πλέον είναι υγιής, μα πάνω απ’ όλα χαρούμενος και δεν σταματάει να χαμογελάει ενώ έχει περάσει τόσα πολλά.. Ο Ρεξ μέσα από την περιπέτεια του, μας έμαθε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να παλεύουμε και στο τέλος το καλό θα νικήσει!

Ο @bdokimakis, τον φιλοξένησε στο σπίτι του δείχνοντας του την καλή πλευρά των ανθρώπων (για την ακρίβεια τον φιλοξένησε ο Βύρωνας, η Τσίτα🐶, ο Χάρης🐶 και η Αφροδίτη🐱 ) και έζησαν υπέροχες μέρες. Ο Ρεξ συμβιώνει τέλεια με άλλα ζωάκια και έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα!

Τί του λείπει; Ένα παντοτινό σπίτι, ένας άνθρωπος που θα τον αγαπήσει και θα του ανοίξει την αγκαλιά του για πάντα.

Εάν είσαι εσύ αυτός, είναι έτοιμος να σε γνωρίσει!
Εσύ;”

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dogs’ Voice (@dogsvoice)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;