Ηλίας Μαμαλάκης: Δίνει δωρεάν συνταγές για ασθενείς σε χημειοθεραπεία
Ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό βιβλίο για τους ασθενείς που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό βιβλίο γραμμένο ειδικά για τους ασθενείς που δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο και βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, έγραψε ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

Όπως μοιράστηκε με ανάρτησή του στο Facebook, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με γιατρούς, προσπάθησαν να συνταιριάξουν γεύση και υγεία για μία πολύ ευαίσθητη κι απαιτητική περίοδο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

«Με πολλή χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας . Μια πολύ ευαίσθητη περίοδος μια και το πεπτικό δυσκολεύεται πολύ ενώ οι αντίστασης του σώματος πέφτουν όπως και ψυχολογία.

Με πολύ χαρά δέχτηκα αυτή την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικά την Μαρία Τόλια αναπληρώτρια καθηγήτρια της ακτινοθεραπείας. Η στενή μου συνεργασία και καθοδήγηση με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο Δημήτρη Πέτσιος ήταν σημαντική διότι μαζί προσπαθήσαμε να συνταιριάξουμε γεύση και υγεία».

Όπως σημειώνει σε νεότερη ανάρτησή του: «Τυπώστε το και θα έχετε έναν οδηγό διατροφής δωρεάν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1