FIFA 2023 χωρίς Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδος
Ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος δεν θα βρίσκονται στο FIFA 2023. Όλο το παρασκήνιο για το τι συνέβη.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη παρακολουθούν αρκετοί gamers, καθώς όπως έγινε γνωστό στο FIFA 2023 δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός και η Εθνική ποδοσφαίρου απουσιάζουν από τα ”κατάστιχα” της EA Sports για το FIFA 23 και εκπρόσωποι της λιανικής πώλησης που περίμεναν να προωθήσουν το προϊόν εκφράζουν την ανησυχία τους για πιθανές ακυρώσεις.

Ο λόγος είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ο δημοφιλέστερος ελληνικός σύλλογος με τους περισσότερους φιλάθλους στη χώρα και φυσικά ο πρωταθλητής Ελλάδος, με την εμπορικότητά του να ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, λόγω της συνεχούς παρουσίας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ φέτος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Απ’ ότι φαίνεται όμως Ολυμπιακός, Εθνική Ελλάδος και EA Sports δεν τα βρήκαν και έτσι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους. Υπάρχει όμως η ελπίδα να αλλάξει κάτι έστω την τελευταία στιγμή και με ένα update να προστεθεί ο σύλλογος του Πειραιά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται κανονικά στη κατηγορία ”Rest of the World” στην οποία πάντα βρίσκαμε όλες τις ελληνικές ομάδες. Το FIFA 23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και η EA Sports ανακοίνωσε τη λίστα με τις ομάδες που θα είναι παρούσες στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ την σχετική λίστα των ομάδων.

Η γνωστή εταιρεία δημοσίευσε στο επίσημο site της όλες τις εθνικές ομάδες και τους συλλόγους που θα περιλαμβάνονται στο φετινό της ποδοσφαιρικό videogame και οι πιο παρατηρητικοί Έλληνες φίλοι του FIFA εντόπισαν δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτές του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας. Όπως ήταν λογικό, οι αντιδράσεις στα social media ήταν άμεσες, ωστόσο φαίνεται πως αυτή είναι μια φυσική εξέλιξη του πως βλέπει η ΕΑ γενικότερα την χώρα μας.

Πρόκειται για το τελευταίο game της σειράς με αυτόν τον τίτλο. Συγκεκριμένα το FIFA 23 είναι το τελευταίο που θα φέρει στον τίτλο του το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθώς από του χρόνου η σειρά μετονομάζεται σε EA Sports FC.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1