Britney Spears: Η απάντηση στον γιο της μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή του -
Britney Spears: «Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμάσαι… είσαι το παιδί μου και θα είσαι πάντα!»

Νέες προκλήσεις καλείται να διαχειριστεί η Britney Spears, η σχέση της οποίας με τους γιους της, τον 16χρονο Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας και όχι για τους καλύτερους λόγους.

Πολλοί πίστευαν ότι η απαλλαγή της διάσημης pop star από το καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, το οποίο διήρκεσε 13 χρόνια θα έφερνε την ευτυχία στη ζωή της, κάτι που και η ίδια “κυνήγησε” ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Ιούνιο με τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκάρι. Όμως τα προβλήματά της συνεχίζονται.

Αφορμή αποτέλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο 15χρονος γιος της Τζέιντεν στην Daphne Barak για το ITV News, ρίχνοντας φως στη σχέση τους αλλά και πώς δημιουργήθηκε το κενό ανάμεσά τους.

Ο έφηβος επέμεινε ότι δεν υπάρχει «μίσος» μεταξύ του ίδιου και της μητέρας του, αλλά ότι «θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια» για να φτιάξουν τη σχέση τους.

«Θέλω απλώς να βελτιωθεί ψυχικά. Όταν γίνει καλύτερα, θέλω πολύ να την ξαναδώ», πρόσθεσε. Ο Τζέιντεν είπε επίσης ότι είναι «πραγματικά χαρούμενος» για την Britney και τον Σαμ, αλλά δεν ήταν κατάλληλο για αυτόν και τον Πρέστον να παρευρεθούν στο γάμο τους. «Δεν κάλεσε όλη την οικογένεια και, αν επρόκειτο να ήμασταν μόνο εγώ και ο Πρέστον, απλά δεν βλέπω πώς θα είχε τελειώσει αυτή η κατάσταση με καλούς όρους», είπε.

Φυσικά δεν έλειψαν οι αναφορές του 15χρονου για τις τολμηρές αναρτήσεις της μητέρας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη βοηθούν. Έτσι, αν αυτό θέλει να κάνει, αυτό θέλει να κάνει. Δεν πρόκειται να τη μισήσω γι’ αυτό. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει οτιδήποτε είναι αυτό που την εμποδίζει να αγαπά την οικογένειά της».

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram για να τραβήξει λίγη προσοχή», πρόσθεσε ο Τζέιντεν. «Αυτό συνεχίζεται για χρόνια, χρόνια και χρόνια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ, αλλά ελπίζω για μένα ότι θα σταματήσει».

Η απάντηση της Britney Spears στον γιο της

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του γιου της στο διαδίκτυο, η Britney Spears απάντησε και παραδέχθηκε ότι τη στεναχώρησε βαθιά που «δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του από μια μητέρα» σε μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram.

«Επιτέλους στα 40 μου, χωρίς τους περιορισμούς που μου επέβαλε η οικογένειά μου, λέω στον γιο μου ότι σου στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου!!!! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια και με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή του να λέει ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του από μια μητέρα…», έγραψε η Britney. «Και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε και να μιλήσουμε για αυτό ανοιχτά!!!!»

«Αν μπορούσες να σταματήσεις για ένα δευτερόλεπτο, θυμήσου από πού ήρθες!!! Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμάσαι… είσαι το παιδί μου και θα είσαι πάντα!!!», πρόσθεσε. «Αφού ο Πρέστον δεν μίλησε, στέλνω την αγάπη μου!!! Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να σας δω από κοντά».

Η Britney απάντησε επίσης στα σχόλια του Τζέιντεν για την ψυχική της υγεία, λέγοντάς του να διαβάσει ένα βιβλίο πριν σχολιάσει τη «νοημοσύνη» της.

«Όσο για την ψυχική μου υγεία… αγαπητό μου παιδί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μάθεις να παίρνεις ένα βιβλίο και να το διαβάζεις πριν καταφύγεις να σκεφτείς τη νοημοσύνη μου γλυκέ μου!!!», πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας, η Britney είπε στον γιο της: «Αν μπορείς ειλικρινά να κάτσεις αναπαυτικά και να πεις με το έξυπνο μυαλό σου αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και να μην τους θεωρείς κακούς ανθρώπους… Τότε ναι, έχω αποτύχει ως μητέρα και ελπίζω αυτή να είναι μια κουβέντα για εσάς και τον πατέρα σας να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;