Αντώνης Κανάκης: Ξεσπάει για το περιστατικό κακοποίησης ζώου στη Ζίτσα - «Οι ευθανασίες γίνονται πάντα στους λάθος γαϊδάρους»
Αντώνης Κανάκης: Η εξοργισμένη ανάρτησή του στο Facebook για την κακοποίηση γαϊδάρου στο Γραμμένο Ζίτσας των Ιωαννίνων.

Σάλος είχε προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το περιστατικό κακοποίησης ενός γαϊδουριού στο χωριό  Γραμμένο Ζίτσας των Ιωαννίνων. Το άτυχο γαϊδουράκι το οποίο βασανίστηκε από τον ιδιοκτήτη του τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα αφού εξετάστηκε από εξειδικευμένο κτηνιατρικό κλιμάκιο, να διαπιστωθεί ότι τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά, ενώ παράλληλα είχε δυσκολία στην αναπνοή και υποθερμία. Έτσι, αποφασίστηκε χθες Τετάρτη (31/8) να υποβληθεί σε ευθανασία.

Με αφορμή την ευθανασία στην οποία υποβλήθηκε του γαϊδουράκι που βασανίστηκε από τον ιδιοκτήτη του στη Ζίτσα, πολλοί ήταν αυτοί που τοποθετήθηκαν επί του θέματος καταδικάζοντας τον δράστη, ο οποίος ήταν ο Αντιδήμαρχος Ζίτσας. Μεταξύ αυτών που ξέσπασαν στα social media ήταν και ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσα από τα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος… γαϊδάρους».

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος «γαϊδάρους»…».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;