Μέγκαν Μαρκλ: Η συζήτηση με τη Μαράια Κάρεϊ για τον χαρακτηρισμό «ντίβα»
Η Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσε τη Μαράια Κάρεϊ στο δεύτερο επεισόδιο του podcast «Archetypes».

Η Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσε τη Μαράια Κάρεϊ στο δεύτερο επεισόδιο του podcast «Archetypes», για μια συζήτηση με θέμα «The Duality of Diva».

Στο νέο επεισόδιο που κυκλοφόρησε χθες (30/8), η Δούκισσα του Σάσεξ και η διάσημη τραγουδίστρια είχαν μια εκτενή συζήτηση που άγγιξε θέματα όπως η εμπειρία τους να μεγαλώνουν ως biracial και οι αρνητικοί συνειρμοί που συχνά συνδέονται με έναν χαρακτηρισμό όπως «ντίβα».

Η Μαράια Κάρεϊ εξήγησε ότι επειδή μετακόμιζε συνεχώς σε όλη την παιδική της ηλικία, δυσκολευόταν σε κάθε νέο ξεκίνημα να κάνει φίλους.

«Δεν ταίριαζα. Ξέρεις, ήταν περισσότερο η μαύρη περιοχή της πόλης ή μετά μπορεί να ήταν εκεί που είχε επιλέξει να ζήσει η μαμά σου, δηλαδή στις λευκές γειτονιές κι εγώ δεν ταίριαζα πουθενά», είπε.

Η Μέγκαν Μαρκλ ταυτίστηκε με αυτή την εμπειρία, προσθέτοντας ότι εκτός από τη μουσική της, ήθελε να μιλήσει στην Μαράια Κάρεϊ επειδή ήταν σημαντικό για εκείνη να δει μια διάσημη biracial γυναίκα να μεγαλώνει.

«Με διαμόρφωσες τόσο πολύ. Η εκπροσώπηση έχει μεγάλη σημασία. Αλλά όταν είσαι γυναίκα και δεν βλέπεις μια γυναίκα που σου μοιάζει κάπου σε μια θέση εξουσίας ή επιρροής, ή ακόμα και απλά στην οθόνη -γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη επιρροή έχουν τα μέσα ενημέρωσης- εμφανίστηκες εσύ στη σκηνή, κι έλεγα “Ω, Θεέ μου. Κάποια μου μοιάζει κάπως”», εξομολογήθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ.

Και συμπλήρωσε: «Είχα διαβάσει αυτό το άρθρο για τη Χάλι Μπέρι και τη ρωτούσαν πώς ένιωθε να αντιμετωπίζεται ως μιγάδα γυναίκα στον κόσμο. Και η απάντησή της ήταν: “Λοιπόν, η εμπειρία σου στον κόσμο είναι πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι”. Είπε λοιπόν ότι επειδή είχε πιο σκούρο χρώμα, την αντιμετώπιζαν ως μαύρη γυναίκα, όχι ως μιγάδα».

Η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε λέγοντας πως νομίζει ότι για εκείνες είναι πολύ διαφορετικό «επειδή είμαστε ανοιχτόχρωμες». «Δεν σε αντιμετωπίζουν ως μαύρη γυναίκα. Δεν σου φέρονται σαν λευκή γυναίκα. Κατά κάποιο τρόπο ταιριάζεις στο ενδιάμεσο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος επικεντρώθηκε περισσότερο στη φυλή της μόνο όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι και τότε άρχισαν να την αντιμετωπίζουν σαν μαύρη γυναίκα.

«Αν υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μου που έχει επικεντρωθεί περισσότερο στη φυλή μου, είναι μόνο όταν άρχισα να βγαίνω με τον σύζυγό μου. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω πώς είναι να σου φέρονται σαν μαύρη γυναίκα, γιατί μέχρι τότε μου φερόταν σαν μιγάδα. Και τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά», υπογράμμισε.

Η Μαράια Κάρεϊ συμφώνησε ότι το να αισθάνεσαι αναγκασμένη να επιλέξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές του εαυτού σου είναι κάτι «ενδιαφέρον», προσθέτοντας ωστόσο πως δυστυχώς «ο κόσμος θέλει να διαλέξεις».

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;