Γιάννης Μπουτάρης: Πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ «Μαλαγουζιά» του ράπερ Ricta
Όπως λέει ο ίδιος o Γιάννης Μπουτάρης, η συνολική εμπειρία του βίντεο κλιπ ήταν κάτι που του άρεσε πολύ.

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι για άλλη μία φορά ανατρεπτικός. Τώρα, πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του ράπερ Ricta, στο τραγούδι «Μαλαγουζιά». Ο Ricta και ο Dj Silence περπάτησαν μαζί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο κτήμα εκατοντάδων στρεμμάτων στο όρος Βέρμιο, στους ανατολικούς πρόποδες, επιδεικνύοντας σε αρκετά πλάνα το οινοποιείο, τις φιάλες κρασιού, χορεύοντας παράλληλα ανάμεσα στους αμπελώνες.

«Ήρθαν εδώ τα παιδιά, ξεναγήθηκαν, το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι και εγώ», είχε δηλώσει το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Μπουτάρης στο ThessToday.gr, εξηγώντας γιατί είπε ναι στο να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ. «Ο ράπερ είναι φίλος με έναν από τους εγγονούς μου, με ρώτησε αν μπορούν να κάνουν το γύρισμα στο κτήμα και εγώ φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά, ακόμη και να συμμετάσχω κι εγώ», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την ξενάγηση στο κτήμα του, ο Γιάννης Μπουτάρης φαίνεται μάλιστα σε ένα πλάνο να «μοιράζεται» ένα τσιγάρο. Όπως λέει ο ίδιος, η συνολική εμπειρία του βίντεο κλιπ ήταν κάτι που του άρεσε πολύ, εξηγώντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με το thes.gr, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποτέλεσε σημείο αναφοράς και σε τραγούδι του επίσης γνωστού ράπερ ΛΕΞ, σε δίστιχο το οποίο έλεγε «οι φίλοι μου είναι φύρα, ξέμειναν στη γύρα, πες τον Μπουτάρη να κεράσει μια μπίρα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;