Björk: Ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της
Η Björk επιστρέφει με νέο άλμπουμ και podcast μετά από 5 χρόνια απουσίας.

Η Ισλανδή τραγουδίστρια Björk ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Fossora». Μάλιστα πρόκειται για τον πρώτο της δίσκο μετά από πέντε χρόνια με το κοινό να ανυπομονεί να τον ακούσει.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη (31/8)  η Björk ανακοίνωσε πως το «Fossora» θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το νέο εξώφυλλο του δίσκου, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια η Björk όπου μοιάζει με ένα απόκοσμο και πανέμορφο ον που μόλις… προσγειώθηκε στη γη!

Σημειώνεται πως για τις ανάγκες του «Fossora» η Björk συνεργάστηκε με τον Seprpentwithfeet, ενώ τα φωνητικά είναι οικογενειακή υπόθεση με τον γιο και την κόρη της να έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά.

Όσον αφορά τις προσδοκίες του κοινού από τον αναμενόμενο δίσκο, η Björk έχει περιγράψει τον ήχο του δίσκου ως «βιολογικό techno». Μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτέμβρη  η Björk ξεκινάει ένα podcast με κεντρικό άξονα τη δισκογραφία της και το κοινό θα μπορέσει να ακούσει τα τρία πρώτα επεισόδια του podcast αύριο.

Μέχρι τότε μπορείτε να «βυθιστείτε» στον συναρπαστικό και περίεργο κόσμο της Björk!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Björk (@bjork)

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;