Τσιτσιπάς για την ήττα στο US Open: «Είναι μια από τις λίγες στιγμές στην καριέρα μου που ένιωσα χαμένος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα του στον πρώτο του αγώνα στο US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να υπερπηδήσει τo εμπόδιο του Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν στην πρεμιέρα του στο US Open. Ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε πρόωρα από το Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε και ο ίδιος να καταλάβει τι πήγε στραβά, ενώ σε δηλώσεις του φάνηκε η απογοήτευσή του. Όπως δήλωσε:

«Είναι μια από τις λίγες στιγμές στην καριέρα μου που ένιωσα χαμένος»

Ο Στέφανος Τσισιπάς στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της ήττας και υποστήριξε:

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Έπρεπε να αλλάξω τα πράγματα, δεν γινόταν να παίζω έτσι. Δεν ξέρω τι συνέβη, ήταν μια από εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να παίξεις, να αγωνιστείς. Ένιωθα τελείως off. Αυτός έπαιξε σαν παίκτης παγκοσμίου κλάσης κι εγώ έπαιξα σχεδόν σαν ερασιτέχνης. Δεν είναι ωραίο να το λέω, αλλά αυτό συνέβη. Πρέπει να δουλέψω περισσότερο στις αρνητικές σκέψεις και να μην τις αφήνω να με επηρεάζουν, να μπαίνουν στο κεφάλι μου. Διότι είμαι καλύτερος από αυτό, είμαι πολύ καλύτερος παίκτης και πολύ καλύτερος αθλητής.

Όχι, ωστόσο, σήμερα!

Είχα μεγάλο κίνητρο πριν το US Open γιατί ήξερα ότι είχα την ευκαιρία να πλησιάσω στο Νο1. Είναι κάτι που θέλω από μικρός και ήξερα πως αυτή ήταν η ευκαιρία μου να το κυνηγήσω. Δεν πήγε όπως το είχα σχεδιάσει. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι και δεν πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου πολύ αλλά από την άλλη είναι δύσκολο όταν έχεις μια ευκαιρία μπροστά σου και δεν θέλεις να την σπαταλήσεις. Τώρα οι πιθανότητές μου είναι μικρότερες αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ και να προσθέσω πόντους στο ranking μου, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Θέλω πραγματικά να τερματίσω στο Top 3. Θα έχω ευκαιρίες μπροστά μου»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;