Απόστολος Γκλέτσος: «Μια χαρά είμαι, αλλά όχι για γάμους - Δεν υπάρχει λόγος»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση με την κόρη του και την εικόνα του «ωραίου» που έχει σχηματιστεί για εκείνον.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε σήμερα Τρίτη (30/8) καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εν τάχει στην προσωπική του ζωή χωρίς να θέλει να επεκταθεί επί του θέματος, αν και η Μπέττυ Μαγγίρα του έκανε σχετική ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε όμως πως: «Τι γάμο να κάνω εγώ τώρα; Εγώ έχω κορίτσι της παντρειάς, κοιτάμε να παντρέψουμε το κορίτσι».

Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη σχέση του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:

«Μια χαρά είμαι, αλλά όχι τώρα γάμους. Τι γάμους; Δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας όπως αισθάνεται και όπως αγαπάει, δεν κατακρίνω κανέναν άνθρωπο που το αποφασίζει».

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του «ωραίου» και του «ζεν πρεμιέ» με τον ίδιο να λέει:

«Αυτό δεν έχει να κάνει με ομορφιές και ασχήμιες. Έχει να κάνει με την τηλεόραση. Εκείνα τα χρόνια όποιος ήταν στην τηλεόραση είτε ήταν δημοσιογράφος είτε έλεγε ειδήσεις ή έβγαινε και έκανε κάτι στην τηλεόραση, επειδή ήταν καινούργιο το είδος και το αντικείμενο είχε απήχηση στον κόσμο. Ακόμα και τα σκηνικά να έβγαζες βόλτα θα ζητούσαν αυτόγραφο. Εγώ που ήμουν στην τηλεόραση, έβλεπα έναν άλλον της τηλεόρασης και αισθανόμουν όπως αισθάνεται ο υπόλοιπος κόσμος».

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση που έχει με την 20χρονη κόρη του αναφέροντας:

«Είμαστε καλοί φίλοι με την κόρη μου. Λέμε και τα προσωπικά μας. Δεν έχω γνωρίσει συντρόφους της. Δεν φταίω εγώ. Ίσως δεν θέλουν εκείνοι. Εγώ το θέλω και το αποζητώ. Μου λέει όταν είναι κάτι σοβαρότερο από το τώρα βγαίνουμε, θα γίνει. Τώρα ακόμα άστο βρε μπαμπά. Ίσως δεν θέλουν τα αγόρια».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;