Υπόθεση παρακολουθήσεων: Την Πέμπτη συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως η η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητηθεί για την υπόθεση παρακολουθήσεων, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τις ακροάσεις όσων σχετίζονται με την υπόθεση παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας από την έδρα της Ολομέλειας.

Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε πως η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητηθεί με προτάσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ) θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη, αναμένεται να συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Στη συνεδρίαση αυτή θα αποφασιστεί, μεταξύ του υπόλοιπου προγραμματισμού των εργασιών της Βουλής, και η διαδικασία της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ώστε να τηρηθούν όσα προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής περί της μυστικότητας των συνεδριάσεων όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
40'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
40'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;