Οι New York Times εξυμνούν την φέτα - «Όλα γίνονται καλύτερα»
Οι New York Times δίνουν μία διαφορετική συνταγή για να απολαύσεις τη φέτα και την εξυμνεί!

Είναι γνωστό πως η φέτα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όλοι οι τουρίστες, όταν έρχονται στη χώρα μας, θα παραγγείλουν σε κάποια ταβέρνα χωριάτικη με φέτα ή θα την παραγγείλουν στο τραπέζι. Τώρα, οι New York Times έρχονται να γράψουν το εγκώμιό της!

Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα New York Times, δημοσιεύοντας μία συνταγή για να την κάνεις ακόμα πιο γευστική, υποστηρίζει ότι:

«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα»

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.

Η Slagle σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα από το δημοφιλές τυρί, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.

Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη και θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το τυρί αυτό!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;