Rihanna: Το λανσάρισμα της νέας σειράς της Fenty Beauty με την ketchup που δίχασε το κοινό
Η νέα συνεργασία της Rihanna για τη «Fenty Beauty» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Instagram.

Η Rihanna is back to business μετά από αρκετό και πριν από μερικές ημέρες λάνσαρε τη νέα σειρά μακιγιάζ της «Fenty Beauty» με το ανατρεπτικό σύνθημα «Ketchup or Makeup».

Το λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram στην οποία ένα μοντέλο πασαλείβεται με ketchup αντί για lip gloss ή κραγιόν. Σε αυτή την κολεξιόν η Riri συνεργάζεται με την εταιρία MSCHF σε μια παλέτα limited edition, η οποία κοστίζει 25 δολάρια και είναι γεμάτη με έξι πακέτα που το καθένα περιέχει είτε ketchup είτε… lip gloss!

Με αυτό τον τρόπο η pop star και επιτυχημένη επιχειρηματίας προσπάθησε να κάνει το κοινό να παίξει και μέσω ενός παιχνιδιού μαντέματος να αλληλεπιδράσει με το δημοφιλές brand. Ωστόσο, αυτό δεν πήγε και τόσο καλά με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά τη νέα κίνηση της «Fenty Beauty».

Ένας χρήστης κάτω από τη συγκεκριμένη εικόνα στο Instagram ειρωνεύτηκε γράφοντας: «Η Rihanna είναι ακόμη σε άδεια μητρότητας; Ποιος υο υπέγραψε;», ενώ κάποιος άλλο χρήστης σχολίασε τη συγκεκριμένη ιδέα γράφοντας: «Συγγνώμη, αλλά ποιος θέλει να ξοδέψει 25 δολάρια για να καταλήξει να πάρει πακέτα ketchup«.

Μάλιστα κάποιος άλλος δεν δίστασε να σχολιάσει την παρατεταμένη απουσία της Rihanna από τη μουσική βιομηχανία γράφοντας κάτω από την εικόνα του νέου λανσαρίσματος:

«Κυριολεκτικά κάνει τα πάντα εκτός από τη μουσική».

Βέβαια το αμφιλεγόμενο λανσάρισμα δεν συγκέντρωσε μόνο αρνητικά σχόλια αλλά και ορισμένα αρνητικά με πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες να χαρακτηρίζουν το concept και ολόκληρη τη συνεργασία coll και «χαριτωμένη».

Σε αυτό το σημείο βέβαια θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η MSCHF φημίζεται για τις ανατρεπτικές και προκλητικές της καμπάνιες, αφού στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Lil Nas X δημιουργώντας τα αμφιλεγόμενα «Satan Shoes» που ήταν φτιαγμένα με «μία σταγόνα ανθρώπινου αίματος», κάτι που είχε οδηγήσει σε μήνυση της Nike το 2021. Οπότε, ίσως η συνεργασία της MSCHF με τη Rihanna υπό αυτό το πρίσμα να φαίνεται λίγο πιο… «χαλαρή»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;