Κακοκαιρία: «Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα και Κορυδαλλό
Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με έντονες βροχοπτώσεις να πλήττουν τις τελευταίες ώρες και την Αθήνα.

Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με έντονες βροχοπτώσεις να πλήττουν τις τελευταίες ώρες και την Αθήνα, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας και των προαστίων της, όπως το Κερατσίνι τη Δραπετσώνα και τον Κορυδαλλό, η έντονη νεροποντή έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη έως και την Ακτή Ιωνίας.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων υπάρχει και στην οδό Ακτή Ηετιωνείας στον Πειραιά στην υπόγεια σήραγγα από το ύψος της οδού Κανάρη έως και το τέλος της.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν προβλήματα επί της οδού Πειραιώς, στο ύψος της Μυλλέρου, και στα δύο ρεύματα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;