Dua Lipa: «Κλείνει» τα 27 και παραδίδει μαθήματα στυλ στο Instagram
Η Dua Lipa έγινε 27 και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό outfit!

Στις 22 Αυγούστου ήταν η ημέρα των γενεθλίων της αγαπημένης pop star, Dua Lipa, με την ίδια να «κλείνει» τα 27 κάνοντας το Instagram να μένει άναυδο από το στυλ της.

Η Dua Lipa που είναι γνωστή για το sexy και συνάμα εντυπωσιακό της στυλ φόρεσε ένα ασορτί λευκό σετ, που αποτελείται από ένα λευκό cropped bomber jacket και ένα maxi πουκάμισο, φορεμένο με λευκή ζώνη και το οποίο συνδύασε με το ένα ειλικρινά glamorous και λαμπερό bra που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων!

Φυσικά, την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πανύψηλες κι επιβλητικές λευκές γόβες, σε στυλ πλατφόρμας, καθώς και μια μαύρη ζώνη σε στυλ Western, μια λευκή τσάντα με ασημένια αλυσίδα, βραχιόλι που ταίριαζε με την τσάντα και κομψά δαχτυλίδια. Τα μαλλιά της τα άφησε λιτά και ίσια, ενώ το μακιγιάζ ήταν εξίσου λιτό σε natural τόνους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Dua Lipa μοιράστηκε φωτογραφίες και αποσπάσματα από το birthday party της στα Stories της, ενώ ανέβασε και μερικές εικόνες στις οποίες ποζάρει γεμάτη χαρά με το εντυπωσιακό, γενεθλιακό της outift.

Φαίνεται πλέον πως τα γενέθλια της Dua Lipa είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο γεγονός με την ίδια να «γράφει ιστορία» με τις στυλιστικές της επιλογές, αφού τόσο στα 26α όσο και στα 27α γενέθλιά της έκανε τους πάντες να (παρα)μιλούν με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1