Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας στην Ελλάδα - Ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική
Με το κύμα κακοκαιρίας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πολλές περιοχές της Αττικής δέχονται ισχυρές βροχοπτώσεις.

Με το κύμα κακοκαιρίας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πολλές περιοχές της Αττικής δέχονται ισχυρές βροχοπτώσεις, ενώ στα δυτικά σημειώνεται χαλαζόπτωση, με τα πρώτα προβλήματα σε αρκετές οδικές αρτηρίες να είναι εμφανή.

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία που επελαύνει και θα διαρκέσει σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προγνώσεις έως και το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Τα μετεωρολογικά δελτία κάνουν λόγο για επιδείνωση του καιρού με χαλάζι, ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες που είναι πιθανό να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ήδη, η κακοκαιρία χτύπησε τη Δευτέρα τη Φθιώτιδα, την Χαλκιδική και την Πτολεμαϊδα με πρωτοφανείς βροχοπτώσεις που μετέτρεψαν σε ποτάμια τους δρόμους και πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα.

Στην Αττική, και ιδιαίτερα στα νότια προάστια, σημειώνεται το απόγευμα της Τρίτης (23/8) έντονη βροχόπτωση που συνοδεύεται από κεραυνούς, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες.

Επίσης, ακούγονται βροντές με το hellenicweather.com να δείχνει σε χάρτη του πού ακριβώς συγκεντρώνονται οι περισσότεροι κεραυνοί, όπου ενδέχεται να πέσει αρκετό νερό τις επόμενες ώρες.

Αυτός ο χάρτης απεικονίζει τις ηλεκτρικές εκκενώσεις σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε live εδώ τον χάρτη.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1