Ο Harry Styles και η Olivia Wilde μιλούν για την «τοξική αρνητικότητα» που δέχεται η σχέση τους
Η Olivia Wilde δεν πιστεύει ότι η «ενέργεια μίσους» που λαμβάνει από σχόλια στο διαδίκτυο, καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του Harry Styles.

Η Olivia Wilde δεν πιστεύει ότι η «ενέργεια μίσους» που λαμβάνει από σχόλια στο διαδίκτυο, καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του Harry Styles.

Το ζευγάρι μίλησε για την «τοξική αρνητικότητα» που δέχεται η σχέση τους σε συνέντευξη του Harry Stylesστο Rolling Stone.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Don’t Worry Darling», που σκηνοθέτησε η ίδια και επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2021.

Πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή και ηθοποιού σχολίασαν στο διαδίκτυο τη σχέση του με την Wilde αρνητικά καθώς αυτή ήταν πολύ κοντά στο χωρισμό της ηθοποιού με τον Jason Sudeikis. Επίσης στους θαυμαστές του Harry δεν άρεσε η διαφορά ηλικίας τους (είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή του), αλλά και το γεγονός ότι η Olivia Wilde ήταν το «αφεντικό» του ως σκηνοθέτης στο «Don’t Worry Darling».

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες επιθέσεις εναντίον της Wilde, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ανέσυραν αστεία και ιστορίες από το παρελθόν της, πράγματα που ενοχλούν τον ίδιο, ο οποίος θεωρεί το Twitter ως «μια καταιγίδα από ανθρώπους που προσπαθούν να φερθούν απαίσια σε άλλους ανθρώπους».

«Προφανώς είναι δύσκολο να είναι κάποιος συναισθηματικά κοντά μου. Εγώ απλώς ήθελα να τραγουδάω. Δεν ήθελα να ασχοληθώ μ’ αυτό αν ήταν να πληγώσω ανθρώπους έτσι».

Στο μεταξύ η Olivia Wilde πιστεύει ότι η πλειοψηφία των θαυμαστών του Harry Styles είναι άνθρωποι που αγαπούν πολύ.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τη σκληρότητα που αναφέρεστε είναι ότι αυτό το είδος τοξικής αρνητικότητας είναι το αντίθετο με τον Χάρι και όλα όσα βγάζει», είπε στο Rolling Stone. «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η ενέργεια μίσους καθορίζει τη βάση των θαυμαστών του. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πραγματικοί πρωταθλητές της καλοσύνης», συμπλήρωσε η ίδια.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;