«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η νέα ταινία με τον Daniel Craig
Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, που έχει γυριστεί στις Σπέτσες.

Το 2019 μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς ήταν η ταινία μυστηρίου του Rian Johnson, «Knives Out» . Η ταινία που εμπνεύστηκε από τα θρίλερ της Agatha Christie και τις περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό, συγκέντρωσε πάνω από 311 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office και μέσα στο 2022 θα δούμε τη δεύτερη περιπέτεια του Μπενουά Μπλανκ, που υποδύεται ο Daniel Craig, «Glass Onion: A Knives Out Mystery» η οποία έχει γυριστεί στις Σπέτσες.

Ο γίγαντας του streaming, Netflix, που έχει αναλάβει την παραγωγή και την προώθηση της δεύτερης ταινίας αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Η ταινία αναμένεται να κάνει τη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, ενώ το Netflix αποκάλυψε πως η ημερομηνία προβολής της ταινίας στην πλατφόρμα θα είναι η 23 Δεκεμβρίου. Η πλατφόρμα, επίσης, ανακοίνωσε ότι η ταινία θα παιχτεί και σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Μαζί με την ανακοίνωση πρεμιέρας του «Glass Onion: A Knives Out Mystery», το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές πρώτες εικόνες από την ταινία δείχνοντας όλο το καστ να κάθεται γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι.

Η πλοκή της δεύτερης ταινίας του Rian Johnson με πρωταγωνιστή τον Μπενουά Μπλαν παραμένει ακόμη ένα… μυστήριο. Ωστόσο, ο τίτλος της ταινίας μπορεί να μας δώσει μερικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το «Glass Onion» ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψαν ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους. Οπότε, λέτε να δούμε έναν από τους χαρακτήρες του νέου all-star καστ να έχει μάθει για την υπόθεση που έλυσε ο Μπενουά Μπλανκ και για να τον γνωρίσει να έχει οδηγηθεί σε μία δολοφονία;

Στο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» πρωταγωνιστούν επίσης οι Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson και Dave Bautista.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;