Οι Blackpink έκαναν καινούριο ρεκόρ στο YouTube με το βίντεο για το «Pink Venom»
Οι Blackpink αποδεικνύουν πως επάξια έχουν τον τίτλο του μεγαλύτερου γυναικείου συγκροτήματος κάνοντας νέο ρεκόρ στο YouTube με την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ για το τραγούδι τους «Pink Venom».

Το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα της K-pop, αλλά και του κόσμου (πλέον), οι Blackpink έκαναν το comeback τους την Παρασκευή που μας πέρασε με το νέο τους τραγούδι «Pink Venom». Το τραγούδι αποτελεί τη δεύτερη κυκλοφορία τους από το δεύτερο προσωπικό τους άλμπουμ, αλλά το πρώτο επίσημο single (το «Ready for Love», που είχε κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο ήταν μία αποκλειστική συνεργασία με το βιντεοπαιχνίδι PUBG). Η προσμονή για το comeback του συγκροτήματος ήταν μεγάλο και αυτό αποδείχθηκε και από το νέο ρεκόρ της τετράδας στο YouTube.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial)

Το YouTube με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα πως το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Pink Venom» των Blackpink σημείωσε το μεγαλύτερο ντεμπούτο το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του για μουσικού βίντεο το 2022, το τρίτο μεγαλύτερο ντεμπούτο για μουσικό βίντεο όλων των εποχών, αλλά και το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο για γυναικείο act. Το «Pink Venom» συγκέντρωσε 90,4 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του στο YouTube και έγινε το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο του συγκροτήματος από τη Νότιο Κορέα, ξεπερνώντας το ντεμπούτο του «How You Like That».

Το νέο ρεκόρ των Blackpink στο YouTube προστίθεται σε μια ήδη εντυπωσιακή λίστα διακρίσεων του συγκροτήματος στην πλατφόρμα, καθώς τα βίντεο κλιπ για τα κομμάτια τους «How You Like That» (τόσο το βίντεο κλιπ, όσο και το βίντεο με τη χορογραφία), «Kill This Love», «DDU -DU DDU-DU», «As If It’s Your Last» και «Boombayah» έχουν ξεπεράσει όλα το ένα δισεκατομμύριο σε views.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial)

Το comeback single του συγκροτήματος έρχεται μαζί και με το #PinkVenomChallenge. Το challenge θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου, την παραμονή της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Blackpink «Born Pink». Μάλιστα, το συγκρότημα ετοιμάζει και την παγκόσμια περιοδεία του, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 15 Οκτωβρίου 2022 έως τις 21 Ιουνίου 2023. Οι στάσεις της περιοδείας περιλαμβάνουν πόλεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία, ενώ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια περιοδεία για γυναικείο συγκρότημα της K-pop.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και που θα κάνει ντεμπούτο το νέο τραγούδι του συγκροτήματος στο Billboard Hot 100. Η Jennie, η Jisoo, η Lisa και η Rose έχουν βρεθεί ξανά στο chart με τα τραγούδια τους «How You Like That» και τη συνεργασία τους με την Lady Gaga «Sour Candy» να έχουν φτάσει στο Νο. 33, ενώ η συνεργασία τους με τη Selena Gomez στο τραγούδι «Ice Cream» αποτελεί και την υψηλότερη θέση που έχουν φθάσει στο chart, καθώς το τραγούδι σκαρφάλωσε στο No. 13.

Στο Billboard Hot 200, οι Blackpink έχουν φτάσει στο Νο. 2 με το «The Album», το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Με πληροφορίες από το Billboard

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;