The Idol: Δεύτερο και ακόμη πιο καθηλωτικό trailer για τη νέα σειρά με τους Weeknd και Lily-Rose Depp
Ακόμη ένα trailer για το πολυαναμενόμενο «The Idol» του HBO.

Χθες Κυριακή (21/8) η HBO κυκλοφόρησε το δεύτερο teaser της αναμενόμενης σειράς «The Idol», όπου εκτός από την εντελώς «σκοτεινή» πλοκή θα δούμε και πολλά ηχηρά ονόματα του Hollywood να περνούν μπροστά από την οθόνη.

Η επερχόμενη σειρά «The Idol» έχει δημιουργηθεί από τους The Weeknd (κάτω από το πραγματικό όνομά του Abel Tesfaye), Sam Levinson (ο δημιουργός του θρυλικού «Euphoria») και Reza Fahim. Η σειρά διαδραματίζεται με φόντο τη μουσική βιομηχανία και ακολουθεί έναν γκουρού αυτοβοήθειας και αρχηγό μίας αίρεσης που αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο pop είδωλο.

Το cast αποτελείται από τον Weeknd και τη Lily-Rose Depp στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ στο νέο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τη Jennie των Blackpink που συνοδεύει τη Lily-Rose Depp σε μία βραδιά ξέφρενου clubbing. Υπενθυμίζεται πως το γεγονός πως η Jennie, ένα από τα μέλη του μεγαλύτερου γυναικείους γκρουπ της K-Pop Blackpink θα παίξει στην τηλεοπτική σειρά του HBO «The Idol» προκάλεσε πανικό στους φανς της K-pop και των Blackpink, κάτι που έγινε ακόμη πιο έντονο τώρα που την είδαν για πρώτη φορά στο «γυαλί» μέσω του trailer.

For the record, πριν την κυκλοφορία του trailer στο YouTube κάποιοι fans του Weeknd είχαν τη χαρά να το δουν πρώτοι το δεύτερο teaser στη συναυλία του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;