Μετρό: Η Γραμμή 3 θα φθάνει πλέον Πειραιά - Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια
Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη Γραμμή 3 του μετρό προς Πειραιά, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά δρομολόγια - Πότε αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία για τους επιβάτες

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν οι συρμοί του μετρό στον Πειραιά. Το μεγάλο αυτό έργο έφτασε στην ολοκλήρωση του και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στην εκτόνωση της κίνησης στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σε λιγότερο από ένα μήνα θα λειτουργήσουν οι νέες στάσεις του μετρό στα Μανιάτικα, στο Δημοτικό Θέατρο και στο Λιμάνι Πειραιά. Οι νέοι αυτοί σταθμοί του μετρό αναμένεται να προσφέρουν ουσιαστική λύση στο πρόβλημα των μετακινήσεων, όχι μόνο προς την Αθήνα, αλλά και προς το Αεροδρόμιο. Μέχρι σήμερα για την μετακίνηση από το λιμάνι προς το Αεροδρόμιο απαιτούνταν περίπου 50 λεπτά.

Οι προσδοκίες είναι ότι θα σημειωθεί και μία συνολική αναβάθμιση των περιοχών αυτών, γύρω από τις τρεις καινούριες στάσεις. Κάτι το οποίο έχουμε δει να γίνεται σε περιοχές όπως ο Κορυδαλλός, που συνδέθηκε με τη Γραμμή 3 του μετρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δοκιμαστικά δρομολόγια της Γραμμής 3 έχουν ήδη ξεκινήσει. Στις 27 και 28 Αυγούστου οι σταθμοί του μετρό «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγ. Μαρίνα».

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1