Η Taylor Swift ήθελε να συμμετέχει στο «Twilight» - Γιατί την απέρριψε ο σκηνοθέτης
Η Taylor Swift ήθελε διακαώς να εμφανιστεί στο «Twilight» και ο σκηνοθέτης την απέρριψε γι' αυτόν τον λόγο...

Η Taylor Swift κυριαρχούσε στην ποπ μουσική στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως, υπήρξε κι άλλο ένα φαινόμενο στην ποπ κουλτούρα: οι ταινίες «Twilight».

Όπως πολλοί έφηβοι, έτσι και η Taylor Swift υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια των φιλμ, τόσο που ζήτησε από τον σκηνοθέτη Κρις Βάιτζ («About a Boy») να συμμετάσχει στην ταινία «The Twilight Saga: New Moon». Ωστόσο, όπως δηλώνει σήμερα ο Βάιτζ, την απέρριψε ο ίδιος επειδή ήταν «πολύ δημοφιλής».

Μιλώντας στο podcast «The Twilight Effect With Ashley Greene and Melanie Howe», ο σκηνοθέτης ανέφερε το γεγονός ότι πολλές διασημότητες ήθελαν να εμφανιστούν έστω για λίγο στην ταινία επειδή αγαπούσαν πολύ τα φιλμ με τα βαμπίρ.

«Το πιο τρελό αίτημα από όλα είναι εκείνο της Taylor Swift, η οποία ήταν μεγάλη θαυμάστρια και μάλιστα τότε είχαμε και τον ίδιο μάνατζερ. Αυτός ο μάνατζερ λοιπόν είπε: “Η Taylor θα ήθελε να συμμετάσχει στην ταινία, επειδή είναι θαυμάστρια. Θα μπορούσε να κάθεται στην καφετέρια, σε ένα δείπνο…οτιδήποτε. Απλά θέλει να έρθει».

Ο σκηνοθέτης συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν ότι από τη στιγμή που η Swift θα εμφανιζόταν στην οθόνη και για περίπου πέντε λεπτά, κανένας δεν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί στην ταινία. Τώρα το μετανιώνω γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι με την Swift».

Στο μεταξύ, η δημοφιλής τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, συμμετέχοντας σε ταινίες όπως οι «Valentine’s Day», «The Lorax» και η κινηματογραφική μεταφορά του «Cats». Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στη σειρά «New Girl». Ο επόμενος της ρόλος θα είναι στην επερχόμενη ταινία του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ «Amsterdam».

Πηγή: Καθημερινή

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;