Millie Bobby Brown: Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» αποφάσισε να σπουδάσει
Η Millie Bobby Brown ανακοίνωσε πως γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα για να σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες.

Η Millie Bobby Brown είναι μία από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς που βρίσκονται στο απόγειο της επιτυχίας τους. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό πως είναι ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για τους ρόλους της στο «Stranger Things» και το σίκουελ του «Enola Holmes». Παρόλα αυτά, η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε πως θέλει να σπουδάσει.

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα. Εκεί θα ακολουθήσει μια ειδικότητα στις κοινωνικές επιστήμες. Όπως υποστήριξε η Millie Bobby Brown θα συνεχίσει με την υποκριτική και με όλες τις ασχολίες, εντός και εκτός οθόνης, ενώ τα μαθήματα της θα τα παρακολουθεί διαδικτυακά.

Ο Διευθυντής Μέσων και Δημοσίων Σχέσεων του πανεπιστημίου, Τιμ Ντότι, δήλωσε στην «The Post» ότι η ηθοποιός είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Purdue Global. Πρόκειται για το διαδικτυακό σύστημα που έχει το ίδρυμα και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τα μαθήματά τους.

Η Millie Bobby Brown έχει δηλώσει  στο Allure ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων θα την βοηθήσουν στο:

«Να μάθει για το σύστημα και πώς να βοηθά τους νέους»

Σε ερώτηση για το αν η αυξανόμενη ευθύνη που συνοδεύει τη φήμη είναι διαχειρίσιμη για εκείνη, η ηθοποιός απάντησε:

«Φυσικά, οι άνθρωποι μπορεί να το βλέπουν ως πίεση ή ως κάτι τρομακτικό, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς μου»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Millie Bobby Brown αναφέρθηκε και στο θέμα της εκπαίδευσης. Όπως είπε τα κορίτσια αξίζουν να έχουν εκπαίδευση και ότι όλοι οι νέοι, παντού, πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η ηθοποιός δήλωσε:

«Αξίζει να αγαπάμε τους ανθρώπους που θέλουμε να αγαπήσουμε. Να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας. Αυτό είναι το μήνυμά μου»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1