Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (18 - 24/8)
Όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα με έντονη την παρουσία του γαλλικού σινεμά στην ατμόσφαιρα, πολλές επανεκδόσεις και φυσικά ένα «ταξίδι στον χρόνο» για τον χειρότερο κακό του κόσμου.

Ακολουθούν οι ταινίες της εβδομάδας:

1. Εραστές

Υπόθεση: Η Λίζα και ο Σιμόν είναι νέοι, ερωτευμένοι και αχώριστοι. Ζουν έντονα τη ζωή τους στο σημερινό Παρίσι, οδηγώντας τον έρωτά τους πολλές φορές στα άκρα. Όταν μια βραδιά θα πάρει μια απρόσμενη και για τους δυο τους τροπή, ο Σιμόν θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει άμεσα τη χώρα. Λίγα χρόνια αργότερα, σε ένα νησί του Ινδικού Ωκεανού, οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά. Όμως, τίποτα δεν είναι πια ίδιο.

2. Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Υπόθεση: Ο «Απαισιότατος» Γκρου και οι μικροί κίτρινοι φίλοι του επιστρέφουν στη δεκαετία του ’70 από εκεί που ξεκίνησαν όλα. Όταν ο 12χρονος Γκρου, πάντα πιστός στην ιδέα να εξελιχθεί στον χειρότερο κακό στην ανθρώπινη ιστορία, επιχειρεί να γίνει μέλος της εγκληματικής συμμορίας των Vicious 6, με τους Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ να του προσφέρουν τη γκαφατζίδικη βοήθειά τους.

3. Οι Έρωτες της Αναΐς

Υπόθεση: Η Αναḯς είναι τριάντα και δεν έχει λεφτά. Έχει έναν εραστή, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναḯς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.

4. Οδηγός για Ζευγάρια

Υπόθεση: Έξι ζευγάρια προσπαθούν να εξερευνήσουν την ερωτική τους ζωή σε ένα ελεύθερο ριμέικ της σπονδυλωτής αυστραλιανής κωμωδίας “Μαζί σου κι ας Πεθάνω” από τους Γάλλους Στεφάν και Νταβίντ Φενκινός, με πρωταγωνιστές τους Ντενί Πονταλιντές, Μόνικα Μπελούτσι, Καρόλ Μπουκέ, Ραμζί Μπεντιά, Καρίν Βιάρντ και Σουζάν Κλεμάν.

5. Πού πάω πάλι ο άνθρωπος;

Υπόθεση: Ένας δημόσιος υπάλληλος από μικρός ονειρευόταν να δουλέψει για το κράτος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή και απολαμβάνει τα προνόμια του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του.

6. Οι Γέφυρες του Μάντισον

Υπόθεση: Το καλοκαίρι του 1965 κι ενώ η οικογένειά της απουσιάζει, μια επαρχιώτισσα νοικοκυρά γνωρίζει ένα γοητευτικό φωτογράφο που έχει έρθει για τέσσερις μέρες στα μέρη τους, θέλοντας να φωτογραφίσει τις γέφυρες του Μάντισον. Η ιστορία τους, βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Τζέιμς Γουόλερ, ενώνει στην οθόνη μια υποψήφια για Όσκαρ Μέριλ Στριπ και ένα γοητευτικό κλιντ Ίστγουντ (μπροστά και πίσω από την κάμερα) σε ένα από τα πιο συγκινητικά ερωτικά δράματα του σύγχρονου Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
24'
0 - 0
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
7'
43 - 46
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;