Επαναληπτικές Πανελλήνιες 2022: Νέο πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ - Πότε εξετάζεται το μάθημα «Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων»
Επαναληπτικές Πανελλήνιες 2022: Ανακοινοποιήθηκε νέο πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ με την προσθήκη ενός νέου μαθήματος.

Σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου το ΥΠΑΙΘ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το επίσημο πρόγραμμα των επαναληπτικών πανελλήνιων 2022 για τα Ημερήσια και τα Εσπερινά ΕΠΑΛ, αλλά αυτή τη φορά προστέθηκε και το μάθημα των «Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων».

Οι επαναληπτικές Πανελλήνιες 2022 αναμένεται να ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ενώ θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με την εξέταση των υποψηφίων σε τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας που έχουν επιλέξει.

Επαναληπτικές Πανελλήνιες 2022: Δείτε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα για τα Ημερήσια & Εσπερινά ΕΠΑΛ

Ανακοινοποίηση του προγράμματος διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2022 με την προσθήκη του μαθήματος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ την Πέμπτη 29-9-2022:

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;