Η Amber Heard ετοιμάζεται να κάνει έφεση εναντίον του Johnny Depp
Η Amber Heard σκληραίνει τη στάση της στη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp προσλαμβάνοντας καινούρια νομική ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας, 15 Αυγούστου, έγινε γνωστό πως η ηθοποιός Amber Heard απέλυσε την επί χρόνια δικηγόρο της, Ιλέιν Μπρέντεχοφτ, και προσέλαβε μια νέα νομική ομάδα. Η νέα αυτή νομική ομάδα θα αναλάβει τη δικαστική διαμάχη της ηθοποιού με τον Johnny Depp και ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας στη δίκη που είχε γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Amber Heard ανακοίνωσε ότι έχει προσλάβει τους δικηγόρους Ντέιβιντ Λ. Άξελροντ και Τζέι Γουορντ Μπράουν της εταιρείας «Μπάλαντ Σπαρ», για την έφεσή της. Από την έφεση που ετοιμάζεται να κάνει, η ηθοποιός ελπίζει ότι θα ανατρέψει την ετυμηγορία και θα αποφύγει να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της 10,35 εκατομμύρια δολάρια.

Εκπρόσωπος της Heard ανέφερε «νέα στοιχεία» ως τους λόγους πίσω από την αλλαγή της νομικής ομάδας. Όπως είπε σε δήλωση που μοιράστηκε στα ΜΜΕ:

«Όταν πρόκειται για την προστασία του θεμελιώδους δικαιώματος της Ελευθερίας του Λόγου, εξετάζουμε την απόφαση της επιτροπής των ενόρκων. Και για να παραφράσουμε ένα διάσημο απόφθεγμα, “όχι ως αρχή του τέλους, αλλά απλώς ως το τέλος της αρχής”.

Ένα διαφορετικό δικαστήριο δικαιολογεί διαφορετική εκπροσώπηση, ειδικότερα εφόσον νέα στοιχεία έρχονται τώρα στο φως»

Η νέα δικηγορική ομάδα της Amber Heard σηματοδοτεί και μια αλλαγή προσέγγισης στη μακροχρόνια δικαστική της μάχη με τον Depp. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως με αυτή της την κίνηση, η ηθοποιός ακολουθεί μία πιο σκληρή στάση.

Για να καταλάβεις, οι Άξελροντ και Γουορντ Μπράουν, οι νέοι δικηγόροι της Amber Heard, εξειδικεύονται σε υποθέσεις σχετικές με την Πρώτη Τροπολογία. Πρόσφατα εκπροσώπησαν τους New York Times στη αγωγή τους για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Σάρα Πάλιν.

Σε κοινή τους δήλωση, οι δικηγόροι ανέφεραν τα εξής:

«Χαιρετίζουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την κ. Χερντ σε αυτήν την έφεση, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση με σημαντικές επιπτώσεις της Πρώτης Τροποποίησης για κάθε Αμερικανό»

Η ανακοίνωση για την αλλαγή της δικηγορικής ομάδας της Amber Heard έρχεται, καθώς οι δύο αντίδικοι δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης στη μεταξύ τους νομική τους μάχη.

Ο Johnny Depp είχε κάνει μήνυση στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο του 2018 στην Washington Post, όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αισθανόταν«την πλήρη οργή του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά». Αυτή ήταν και η αιχμή του δόρατος για μία ιστορία που μας έφερε στην δραματική δίκη των προηγούμενων μηνών.

Σε αυτή, μια επταμελής κριτική επιτροπή αποφάσισε τον Ιούνιο ότι η Amber Heard είχε δυσφημήσει τον ηθοποιό και για τις τρεις κατηγορίες. Οι ένορκοι επιδίκασαν στον Johnny Depp 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια σε τιμωρητική αποζημίωση, προτού η δικαστής δεχτεί τη μείωση στα 350.000 δολάρια.

Από την άλλη μεριά, η Amber Heard κέρδισε μία από τις τρεις ανταγωγές της εναντίον του πρώην συζύγου της, με το δικαστήριο να διαπιστώνει ότι ο Depp, μέσω του δικηγόρου του Άνταμ Γουόλντμαν, τη δυσφήμησε, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς της για ένα περιστατικό του 2016 «ενέδρα, φάρσα».

Έτσι, η ηθοποιός κέρδισε μία αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα το σύνολο των «χρωστούμενων» στον πρώην σύζυγό της να φτάνει τα 8,35 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Ιούλιο, η Amber Heard υπέβαλε έφεση κατά της αποζημίωσης των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν πως:

«Το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία»

Η κίνηση αυτή έφερε μία ακόμα ανταποδοτική κίνηση από την μεριά του Depp, ο οποίος την επόμενη κιόλας μέρα άσκησε έφεση για τη δυσφήμιση των 2 εκατομμυρίων δολαρίων που πρέπει να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του.

Όπως φαίνεται το δικαστικό δράμα του πρώην ζευγαριού δε θα έχει τελειωμό…

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;