Εθνική μπάσκετ: Τριανδρία αρχηγών - Επικεφαλής ο Κώστας Παπανικολάου
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φοράει ο Κώστας Παπανικολάου στην Εθνική μπάσκετ με τους Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα να είναι συμπαραστάτες.

Όλα αλλάζουν στην Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας. Την ηγεσία της ομάδας έχουν αναλάβει τρεις αστέρες του μπάσκετ, ωστόσο, έστω και άτυπα, ο Κώστας Παπανικολάου φαίνεται να είναι ο μπροστάρης στη Γαλανόλευκη.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα έχει το άτυπο περιβραχιόνιο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μπάσκετ. Η ομάδα είναι γεμάτη μεγάλες προσωπικότητες. Στον ρόλο αυτό, ο Παπανικολάου θα έχει για συμπαραστάτες τους Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα στην Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ:

«Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην ομάδα την απόφαση να είναι μαζί οι παλαιότεροι των διεθνών σε αυτόν τον τιμητικό ρόλο.

Ο Παπανικολάου είναι αυτός που δηλώνεται στο φύλλο αγώνα και φωνάζει το… Ελλάς, ο Καλάθης με τον Σλούκα συμβολίζουν μαζί του το «η ισχύς εν τη ενώσει», για μια ομάδα που πάει ενωμένη στις μεγάλες προκλήσεις που την περιμένουν το προσεχές διάστημα.

Ο Νικ Καλάθης έχει 125 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2009 όταν και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει 121 συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών, έχοντας κάνει κι αυτός το ντεμπούτο του το 2009 χωρίς όμως τότε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για την Πολωνία.

Ο Κώστας Σλούκας έχει 107 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, έχοντας ντεμπουτάρει το 2011 όταν και συμμετείχε στην αποστολή για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
8'
48 - 39
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;