Μέγκι Ντρίο: «Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές»
Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, την απώλεια της μητέρας της και τον διαβήτη που την ταλαιπωρεί.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε με πάσα ειλικρίνεια στην εκπομπή «Άρωμα ζωής» του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει, τη μητέρα της που έχει φύγει πλέον από τη ζωή, αλλά και για τον διαβήτη που την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας η Μέγκι Ντρίο δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν οι κακίες στα social. Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ.

Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ, χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους και αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και πώς τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μητέρα της που «έφυγε» από τη ζωή πριν εφτά μήνες.

«Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής. Ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλειές μου, όλα», είπε η Μέγκι Ντρίο μιλώντας για τη μητέρα της.

Κλείνοντας, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε: «Είμαι διαβητική και δεν μπορώ να τρώω γλυκά. Μού λείπει η ζάχαρη, αλλά το παλεύω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;