Ολυμπιακός: Ώρα αντεπίθεσης - Για το διπλό της πρόκρισης στην Μπρατισλάβα
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται απόψε από τη Σλόβαν και παίζουν μόνο για τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε (11/8) στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν για τη ρεβάνς του 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Uefa Europa League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο Τέχνεν Πόλε και η σέντρα θα γίνει στις 21:30 (ώρα Ελλάδος). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικώς από το Cosmote Sports 1HD.

Ο αποψινός αγώνας αποτελεί “τελικό” για τους πρωταθλητές Ελλάδος που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα επίσημα ματς της τρέχουσας σεζόν (2022-2023), μια νίκη που θα σημάνει αντεπίθεση και θα αποτελέσει μια ψυχολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς με τον Κάρλος Καρμπεράν στον πάγκο των Πειραιωτών που θέλει τη νίκη, καθώς το ματς αυτό μπορεί -με ένα μεγάλο διπλό πρόκρισης- να αποτελέσει την απαρχή της… επιστροφής του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία υπό του μετρίου εκκίνηση στην εφετινή σεζόν.

Η νίκη είναι αποτέλεσμα μονόδρομος και για τις δύο ομάδας, καθώς μόνο με νίκη θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης για τα play off του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να διατηρήσει το 4-3-3, αλλά θα υπάρξουν δεδομένα αλλαγές στο βασικό σχήμα. Άλλες αναγκαστικές κι άλλες για λόγους τακτικής. Οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο και Ροντρίγκες έχουν τεθεί νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Μανωλάς είναι ανέτοιμος.

Στην άμυνα μπροστά από τον Βατσλίκ, αναμένεται να πάρουν θέσεις οι Άβιλα, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, με τους Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Μασούρα, Ζινκερνάγκελ (ή Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ο Κορμπεράν πήρε στην αποστολή για την Μπρατισλάβα όλους τους διαθέσιμους παίκτες και λίγο πριν τη σέντρα θα ανακοινώσει την 20άδα του δεύτερου αγώνα με τη Σλόβαν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαχμπόντ Μπεϊγκί, Αντρέας Σόντερκβιστ και 4ο τον επίσης Σουηδό Άνταμ Λάντεμπακ.

Πηγή φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;