Ο Mike Tyson δεν εγκρίνει τη σειρά για τη ζωή του - «Μην αφήσετε το Hulu νας σας ξεγελάσει»
Ο Mike Tyson κατά του Hulu με αφορμή την επερχόμενη σειρά για τη ζωή του - Δείτε τις αναρτήσεις του στο Instagram

Η ζωή του πασίγνωστου boxer Mike Tyson γίνεται σειρά με τίτλο «MIKE» που αναμένεται να προβληθεί από το Hulu. Αυτό το νέο τηλεοπτικό πόνημα όμως βρίσκει αντίθετο τον ίδιο τον 56χρονο Mike Tyson, ο οποίος μέσω του Instagram του τοποθετήθηκε ξεκάθαρα κατά της σειράς, του Hulu και των συντελεστών της σειράς ισχυριζόμενος ότι «του έκλεψαν την ιστορία και δεν τον πλήρωσαν» για την εκμετάλλευσή της.

Στη μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram κάνει λόγο για «αφεντικά-δουλέμπορους» αναφερόμενος στο Hulu, ενώ σε άλλη του ανάρτηση ξεμπροστιάζει την ηγεσία του δικτύου λέγοντας πως πήγαν να δωροδοκήσουν τον «αδερφό του» -όπως τον αποκαλεί- Dana White, ο οποίος είναι πρόεδρος του UFC, με σκοπό να προωθήσει τη σειρά.

«Το Hulu προσπάθησε απεγνωσμένα να δωροδοκήσει τον αδερφό μου, Dana White, με πολλά εκατομμύρια χωρίς να προσφέρει ούτε ένα δολάριο σε μένα, για την προώθηση της δουλεμπορικής ιστορίας σχετικά με τη ζωή μου. Εκείνος την απέρριψε επειδή τιμά τη φιλία μας και φέρεται με αξιοπρέπεια στον κόσμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα όπως και δε θα ξεχάσω ποτέ τι μου έκλεψε το Hulu», έγραψε στο Instagram ο Mike Tyson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Tyson (@miketyson)

Μάλιστα σε νεότερη ανάρτησή του κατά του Hulu ο Mike Tyson έγραψε στη λεζάντα πως το «Hulu είναι η streming εκδοχή ενός δυνάστη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Tyson (@miketyson)

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω Instagram και ο ηθοποιός Trevante Rhodes, ο οποίος ενσαρκώνει τον Mike Tyson. Ο πρωταγωνιστής της σειράς απάντησε στον αθλητή με σεβασμό στην ιστορία, τη ζωή και το πρόσωπό του απάντησε στην ανάρτησή του με σεβασμό προς το πρόσωπο του αλλά και της δουλειάς του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trevante Rhodes (@_trevante_)

Σύμφωνα με το Hulu η σειρά «MIKE» θα «ρίξει» φως στη σχέση του με την Givens, η οποία αργότερα τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία, καθώς και την περιβόητη στιγμή που δάγκωσε το αυτί του αντιπάλου του Evander Holyfield, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα το 1997. Ακόμη, θα ρίξει φως και στα πιο σκοτεινά σημεία της ταραχώδους ζωής του, όπως την καταδίκη του για το βιασμό εντός 18χρονου μοντέλου, ονόματι Desiree Washington το 1992. Ο Tyson είχε κριθεί ένοχος από έναν δικαστή στην Ιντιάνα και εξέτισε ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με άλλα τέσσερα σε αναστολή.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 25 Αυγούστου, ενώ δεδομένου πως το ελληνικό Disney+ διαθέτει πληθώρα σειρών του Hulu, δεν αποκλείεται να τη stremάρουμε από εκεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;