GNTM 5: Ο Χριστόφος Κοτέντος επιστρέφει στον διαγωνισμό - Τα stories της Βίκυς Καγιά
Ο Χριστόφορος Κοτέντος θα εμφανιστεί για λίγο στο GNTM 5 - Το reunion με Βίκυ Καγιά και Τάσο Σωφρονίου

Ο Χριστόφορος Κοτέντος ήταν ένας από τους πρώτους κριτές του Greece’s Next Top Model, όταν ακόμη προβαλλόταν στον ΑΝΤ1. Μετά την ολοκλήρωση των οντισιόν με τις guest εμφανίσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Έλενας Γαλύφα, τα γυρίσματα για το GNTM 5 συνεχίζονται και ο Χριστόφορος Κοτέντος βρίσκεται ξανά στο GNTM.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Υπενθυμίζεται πως στη νέα σεζόν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι αποκλειστικά κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που θέλουν να ακολουθήσουν την καριέρα του μοντέλο, ενώ αποκλείονται τα αγόρια που συμμετείχαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Σε ένα από τα επεισόδια, λοιπόν, θα δούμε φέτος ξανά ως guest star τον Xριστόφορο Κοτέντο ελπίζοντας να ζήσουμε Ε-ΠΙ-ΚΕΣ στιγμές όπως αυτή.

Ο σχεδιαστής μόδας, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του ως κριτής στους δύο πρώτους κύκλους του Νext Top Model θα κάνει comeback και θα προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του στα επίδοξα μοντέλα του νέου κύκλου. Μάλιστα, στη φετινή κριτική επιτροπή συμμετέχει και ο Τάσος Σωφρονίου, ο οποίος συμμετείχε παλιότερα στον διαγωνισμό.

Την επιστροφή του Χριστόφορυ Κοτέντου έκανε γνωστή η Βίκυ Καγιά μέσω Instagram αναρτώντας φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;