Ο Jason Momoa μετατράπησε σε αεροσυνοδό για μία και μοναδική πτήση και έγινε viral στο TikTok [ΒΙΝΤΕΟ]
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το επιβατικό κοινό μιας πτήσης, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Jason Momoa ως... αεροσυνοδό!

Απίστευτο και όμως αληθινό ήταν αυτό που έζησαν οι επιβάτες του αεροπλάνου της Hawaiian Airlines, όταν πετώντας για να φτάσουν στον προορισμό τους, ξαφνικά συνάντησαν τον διάσημο ηθοποιός, Jason Momoa. Ο Jason Momoa, γνωστός από τον ρόλο του Aquaman, εκτέλεσε χρέη αεροσυνοδού κατά τη διάρκεια της πτήσης μοιράζοντας μπουκάλια με νερό στους έκπληκτους επιβάτες που τον αντίκρυσαν μπροστά τους.

Αυτό συνέβη επειδή το νερό ανήκει στη δίκη του εταιρεία, Mananalu. Έτσι, αποφάσισε  να μοιράσει αυτοπροσώπως τα νερά μέσα στο αεροσκάφος με στόχο να προσωθήσει το δικό του brand. Φυσικά, οι επιβάτες ενθουσιάστηκαν και μοιράστηκαν αυτή την απίστευτη εμπειρία ανεβάζοντας βίντεο στα social media.

Μάλιστα, το βίντεο που τράβηξε η Kylee Yoshikawa και το ανέβασε στο TikTok έχει πλέον ξεπεράσει τα 5,7 εκατομμύρια views, ενώ τα σχόλια «αγγίζουν» περίπου τα 8.000.

@livinglikekylee My aunty sent me this vid, i just thought i’d share 😍✈️ #PostitAffirmations #hawaiitiktok #jasonmomoa #flightattendantlife ♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) – Harry Goes Boom!

Μετά το πέρας της πτήσης, ο Jason Momoa έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχαριστήσει την αεροπορική αλλά και για να μοιραστεί την εμπειρία του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;