Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν μέσω Twitter - «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω»
O Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω Twitter!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δυστυχώς συνεχίζεται με τις φοβίες για μία πυρηνική επίθεση σε οποιαδήποτε χώρα με βασικό ιθύνοντα των Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Έτσι μετά από πολλές κυρώσεις προς τη χώρα του αλλά και πολλές προειδοποιήσει, τώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν «γεύεται» τη γεύση του μένους του πασίγνωστου πνευματιστής και ταχυδακτυλουργού, Γιούρι Γκέλερ.

Ειδικότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριαμσού στο Twitter ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν σε περίπτωση που αποφασίσει να προβεί σε μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας δημοσιεύοντας μία επιστολή.

Στην επιστολή που δημοσίευσε ο Γιούρι Γκέλερ με παραλήπτη τον Ρώσο πρόεδρο με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίση στον Βλαντιμίρ Πούτιν» ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «και το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει, ειδικά αν αυτή έχει ως στόχο τη Σκωτία.

Μάλιστα στην αρχή της επιστολής ο Γιούρι Γκέλερ έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από την πυρηνική επίθεση! Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου».

Ο άνθρωπος που έγινε διάσημος για την ικανότητά του να λυγίζει τα κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού του προσπαθεί παράλληλα, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους στα social media να αφιερώσουν πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα τους για να οραματιστούν ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό.

Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε ότι αυτό θα εκτρέψει τις πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και θα τις στρέψει πίσω για να καταστρέψουν τη Ρωσία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;