Street Mode Festival 2022: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα και οι ημερομηνίες
Tο Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά και υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην street culture.

“Back from the dead! Get ready for chapter 12”! Με αυτήν την φράση και το φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην street culture.

Το μουσικό line-up που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους.

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Mode Festival (@streetmodefestival)

Το Street Mode Festival ξεκίνησε ως μια σειρά εκδηλώσεων σε ανοιχτούς – δημόσιους χώρους, όπως η πλατεία της Θέρμης και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με όραμα να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της σε μία ενιαία γιορτή. Με τον άτυπο αλλά ευρέως διαδεδομένο όρο “streetculture” ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, η οποία εκφράζεται μέσα από μορφές τέχνης όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και μέσα από είδη μουσικής όπως το hip-hop, το rock και το ethnic.

«Η ιστορία της ομάδας μας μετράει ήδη 11 χρόνια, συν 2 τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε! Φέτος ο στόχος μας είναι να επανασυνδεθούμε με τον κόσμο, μετά από 2 χρόνια παύσης, και να φέρουμε σε εφαρμογή νέες ιδέες και προτάσεις», τονίζει οΓιάννης Ευσταθίου εκ μέρους της διοργάνωσης.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Mode Festival (@streetmodefestival)

Δες εδώ περισσότερα για το Street Mode Festival!

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Facebook

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;