Η Demi Lovato προσθέτει το «she/her» στις αντωνυμίες της - «Τελευταία αισθάνομαι πιο θηλυκή»
Η Demi Lovato θα χρησιμοποιεί (πλέον) και τις αντωνυμίες «she/her».

Η Demi Lovato ανακοίνωσε πως πρόσθεσε στις αντωνυμίες της και το «she/her», πέρα από το «they/them» και εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να προσθέσει τις αντωνυμίες αυτές.

Δύο μήνες έχουν περάσει αφότου ενημέρωσε τις αντωνυμίες της στο Instagram. Τώρα, η διάσημη τραγουδίστρια πρόσθεσε τις αντωνυμίες «she/her» μαζί με τις αντωνυμίες που χρησιμοποιεί από πέρυσι, οι οποίες είναι «they/them». Η Lovato μίλησε στο podcast Spout για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση.

Κατά τη διάρκεια του podcast, η Demi Lovato  να εξηγήσει την έννοια αντωνυμιών όπως they/them, η 29χρονη τραγουδίστρια απάντησε:

«Βασικά έχω υιοθετήσει ξανά τις αντωνυμίες she/her»

Η Lovato συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι τόσο fluid άτομο που… ένιωσα ότι, ειδικά πέρυσι, η ενέργειά μου αμφιταλαντευόταν μεταξύ αρσενικής και θηλυκής, οπότε όταν ερχόμουν αντιμέτωπη με την επιλογή να μπω σε μια τουαλέτα και έγραφε “γυναίκες” και “άνδρες”, δεν ένιωθα ότι υπήρχε τουαλέτα για μένα, επειδή δεν ένιωθα απαραίτητα γυναίκα. Δεν ένιωθα άντρας. Απλά ένιωθα άνθρωπος.

Αυτό σημαίνει για μένα είναι το “they/them”. Όταν αισθάνεσαι άνθρωπος μέσα σου. Τελευταία, αισθάνομαι πιο θηλυκή και έτσι υιοθέτησα ξανά το she/her. Αλλά νομίζω ότι το σημαντικό είναι πως κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι τα κάνουν θάλασσα με τις αντωνυμίες κάποια στιγμή, και ειδικά όταν μαθαίνουν. Όλα έχουν να κάνουν με τον σεβασμό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Τον Μάιο του 2021, η Demi Lovato είχε κάνει come out ως non binary και άλλαξε τις αντωνυμίες της σε they/them. Τότε, είχε γράψει μεταξύ άλλων πως συνειδητοποίησε την ταυτότητα φύλου όταν πέρασε χρόνο κάνοντας «θεραπεία και αυτοπαρατήρηση», ενώ, πρόσθεσε πως η χρήση των αντωνυμιών they/them:

«Αντικατοπτρίζει καλύτερα την ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση φύλου μου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;