Το «The Flash» τελειώνει με την ένατη σεζόν του
Το CW ανακοίνωσε πως το «The Flash» φθάνει στο τέλος του με την 9η σεζόν του.

Το επιτυχημένο «The Flash» θα τελειώσει με την ένατη σεζόν. Η ανακοίνωση ήρθε από το κανάλι που προβάλει την επιτυχημένη σειρά όλο αυτό τον καιρό.

Το CW ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το υπερηρωικό δράμα που βασίζεται στα DC Comics και είναι σε παραγωγή της Warner Bros. TV και την Greg Berlanti Productions, με τον πρωταγωνιστή τον Grant Gustin, θα τελειώσει με μια τελευταία σεζόν που θα αποτελείται από 13 επεισοδία. Η τελευταία σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2023, ενώ, η παραγωγή της τελευταίας σεζόν θα ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Έρικ Γουάλας σε δήλωση του Δευτέρα υποστήριξε τα εξής:

«Εννέα χρόνια! Εννέα χρόνια όπου σώζαμε τη Central City, οδηγώντας το κοινό σε ένα συναισθηματικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, χιούμορ και θέαμα. Και τώρα ο Barry Allen έφτασε στη γραμμή εκκίνησης για τον τελευταίο του αγώνα. Τόσοι πολλοί καταπληκτικοί άνθρωποι έχουν δώσει τα ταλέντα, τον χρόνο και την αγάπη τους για να φέρουν στη ζωή αυτή την υπέροχη σειρά κάθε εβδομάδα. Έτσι, καθώς ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την απίστευτη κληρονομιά της σειράς με το συναρπαστικό τελευταίο μας κεφάλαιο, θέλω να ευχαριστήσω το εκπληκτικό καστ, τους συγγραφείς, τους παραγωγούς και το συνεργείο μας όλα αυτά τα χρόνια που βοήθησαν να γίνει το The Flash μια τόσο αξέχαστη εμπειρία για το κοινό σε όλο τον κόσμο»

Η είδηση ​​ότι το «The Flash» θα φθάσει στο τέλος του είχε αρχίσει να ακούγεται από την πρόωρη ανακοίνωση του τον Μάρτιο από το CW. πριν από την επίσημη ανακοίνωση της ένατης σεζόν ως μέρος των πρόωρων ανανεώσεων του CW τον Μάρτιο. Η όγδοη σεζόν ολοκλήρωσε την προβολή της ως μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του CW για την τηλεοπτική σεζόν 2021-22, έχοντας κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο θεατές και κατατάσσεται στις σειρές του με τις περισσότερες μεταδόσεις σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «The Flash» αποτελεί την δεύτερη σειρά του CW που βασίζεται σε κόμικ της DC και η δεύτερη σειρά του επιτυχημένου Arrowverse. Επίσης, είναι η δεύτερη μακροβιότερη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου μετά το «Supernatural», που αποτελείται από 15 κύκλους.

Με την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης του «The Flash», το Arrowverse πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του με μόνο δύο σειρές που δεν είναι στον βασικό κορμό του σύμπαντος, τα «Stargirl» και «Superman & Lois». Οι δύο σειρές διαδραματίζονται σε παράλληλους κόσμους με τις βασικές σειρές του Arrowverse.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;