Gordon Ramsay: Έντονες αντιδράσεις σε βίντεο που επιλέγει ποιο αρνί θα μαγειρέψει
Πληθώρα σχολίων δέχτηκε το νέο βίντεο του Gordon Ramsay στο TikTok.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ένα βίντεο με τον διάσημος που ανέβασε στο TikTok ο γνωστός σεφ Gordon Ramsay. Το επίμαχο βίντεο δείχνει τον σεφ να μπαίνει σε έναν στάβλο με σκοπό να επιλέξει ποιο αρνί θα σφάψει και στη συνέχεια θα μαγειρέψει.

Το βίντεο 28 δευτερολέπτων του 55χρονου σεφ δείχνει τον Gordon Ramsay να διαλέγει αρνιά για να φάει με τον ίδιο να λέει σκαρφαλώνοντας σε ένα φράχτη:

«Θα σε φάωωω… Yummy, yum, yum, yum, yum. Ποιο θα μπει πρώτο στο φούρνο;» ρωτά πριν δείξει το αρνί και πει «Εσύ».

Στη λεζάντα του βίντεο ο σεφ έγραψε αστειευόμενος πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η σάλτσα που θα το συνοδεύσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 8 εκατ. προβολές, με πολλούς χρήστες να είναι εξαγριωμένοι με τον σεφ ανεξαρτήτως των διατροφικών τους προτιμήσεων.

Μάλιστα ένας χρήστης σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Εντάξει, δεν είμαι vegan ή χορτοφάγος, αλλά αυτό ξεπερνά τα όρια».

«Μην παίζεις με το φαγητό σου, Γκόρντον», είπε ένας άλλος αστειευόμενος.

Πολλοί ωστόσο ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν το βίντεο είναι μια έμμεση απάντηση του Gordon Ramsay σε μια κόντρα με μία vegan χρήστη του TikTok που είχε κατακρίνει έντονα τον διάσημο σεφ για την αγάπη που επιδεικνύει για το κρέας.

Πέρυσι, η TikToker με όνομα χρήστη That Vegan Teacher αφιέρωσε στον Gordon Ramsay ένα τραγούδι που έλεγε «Το να τρως ζώα είναι λάθος, Gordon Ramsay. Το να πληγώνεις ζώα είναι λάθος, Gordon Ramsay».

Το αν αυτό το βίντεο ήταν η απάντηση στην vegan TikToker παραμένει απλώς μία εικασία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο σεφ απάντησε στους επικριτές του με ένα εξίσου ειρωνικό βίντεο. Συγκεκριμένα, απάντησε εκ νέου με ένα βίντεο φαίνεται ο ίδιος χαρούμενος να… τρώει χάμπουργκερ!

@gordonramsayofficialThe Lamb sauce was still not found in the making of this video…..♬ original sound – Gordon Ramsay

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;