ΑΠΘ: E-learning με τίτλο «Σύγχρονο Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο: Αναγνωστικές Προσεγγίσεις και Δημιουργική Γραφή»
ΑΠΘ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σας καλωσορίζει στο κοινό εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο Σύγχρονο Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο: Αναγνωστικές Προσεγγίσεις και Δημιουργική Γραφή, διάρκειας 450 διδακτικών ωρών, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας Moodle.

Στόχος του προγράμματος

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην επιστημονική και εφαρμοσμένη υποστήριξη των εκπαιδευτικών Προσχολικής, Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και όλων των ενδιαφερομένων σε θέματα σύγχρονου βιβλίου. Εστιάζει στην κατανόηση δόμησης της αφήγησης και της ποιητικής σύνθεσης, στην ανάλυση, στις προσεγγίσεις και στη δημιουργική γραφή του παιδικού και εφηβικού βιβλίου.

Αναγκαιότητα προγράμματος

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον ελλαδικό και κυπριακό χώρο (μάλιστα δεν υπάρχει ούτε καν σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Α.Π.Θ.). Η ζήτηση από εκπαιδευτικούς αλλά και από επαγγελματίες του εκδοτικού χώρου αναμένεται να είναι υψηλή. Στην Κύπρο η απουσία αντίστοιχων προγραμμάτων είναι ακόμη πιο αισθητή. Κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η συνύπαρξη και μίξη εμπειριών των Ελλαδιτών και Κυπρίων εκπαιδευτικών, δημιουργών και όλων όσων θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, οι συμμετέχουσες/συμμετέχοντες θα έχουν καλλιεργήσει δεξιότητες στην ανάλυση βιβλίων για παιδιά και εφήβους, στη δημιουργική γραφή, στη χρήση ΤΠΕ για τη διαχείριση του σύγχρονου, ψηφιακού βιβλίου και θα αποκτήσουν γνώσεις στην εκδοτική παραγωγή (συγγραφή, επιμέλεια, μεταφραστικούς κανόνες, κατασκευή έντυπου και ψηφιακού βιβλίου).

Κόστος συμμετοχής

  • 600 Ευρώ (100 ευρώ ανά θεματική ενότητα και προπληρώνονται σε δύο δόσεις)

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;