Survivor All Star:  Αυτός ο παίκτης είπε το πρώτο «ναι»
Πρόκειται για έναν παίκτη που συμμετείχε στο φετινό Survivor και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της παραγωγής του Survivor για τη νέα σεζόν. Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής και το ενδιαφέρον πλέον όλων έχει στραφεί στην All Star εκδοχή.

Η Acun Medya και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να συγκεντρώσει στον Άγιο Δομίνικο όλους τους νικητές και τους παίκτες που άφησαν ιστορία στο παιχνίδι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, καθώς αρκετοί ζητούν υπέρογκα ποσά για να ριχτούν ξανά στον στίβο μάχης.

Ο Τούρκος παραγωγός, όπως αναφέρει το 7 Μέρες TV, θέλει να διπλασιάσει το έπαθλο και αντί για 100.000 ευρώ αυτό να είναι 200.000 ευρώ. Επίσης, σκέφτεται να δώσει χρηματικό ποσό και στον δεύτερο φιναλίστ.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να μειωθούν αρκετά οι αμοιβές των υπόλοιπων παικτών, με τους περισσότερους να αντιδρούν.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιοι τελικά θα συμφωνήσουν.

Πάντως, ήδη υπάρχει ένας που έχει πει το μεγάλο «ναι». Πρόκειται για έναν παίκτη που συμμετείχε στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος για το Survivor All Star. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε προ ημερών στο instagram, τόνισε πως “έχει φύγει ήδη για την Καραϊβική“.

Είναι μάλιστα και ο πρώτος που συμφωνεί τόσο εύκολα, χωρίς να θέσει κάποιες προϋποθέσεις. Γι’ αυτό και πολλοί σημειώνουν πως η απάντησή του δεν ήταν τυχαία και ότι ήδη έχει συζητήσει με την παραγωγή.

Σημειώνεται ότι από την παραγωγή έχουν προσεγγιστεί και: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;