Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Μου επιτέθηκε και θόλωσα» - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης
Ο 60χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την ομολογία του πως ήταν 42 χρόνια μαζί με το θύμα, κατά τα οποία πότε δεν χειροδίκησε εναντίον της.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα ο 60χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο. Μάλιστα υπό τον φόβο επίθεσης από συγγενείς του θύματος οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από το υπόγειο του κτιρίου. Ο 60χρονος, σύμφωνα με το neakriti.gr, φέρεται να υποστήριξε κατά την ομολογία του πως ήταν 42 χρόνια μαζί με το θύμα, από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16, κατά τα οποία πότε δεν χειροδίκησε εναντίον της.

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε». Κατηγόρησε την 56χρονη ότι εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα τη δεχόταν πίσω, ενώ ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα διαζυγίου, όπως ισχυρίζεται. Περιγράφοντας τις στιγμές του φονικού, ο συζυγοκτόνος είπε ότι το πρωί της Κυριακής (31/7) υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα. Κατηγόρησε το θύμα ότι του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα, όπως είπε, εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα δεν θυμάται τι συνέβη.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, πήγε στο σπίτι του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιό του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί. Ο 60χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κατά τη διάρκεια της κράτησης του, αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;