Χονγκ Κονγκ: Γιγαντοοθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές «σκορπώντας» τον τρόμο σε συναυλία
Χονγκ Κονγκ: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας των «Mirror».

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος «Mirror» στο Χονγκ Κονγκ, όταν μία γιγαντοοθόνη LED προσγειώθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο χορευτές, ενώ η συναυλία εξελίχθηκε αρκετά επικίνδυνη και παραλίγο να μετατραπεί σε μια τραγωδία.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν μια γιγαντοοθόνη κατέρρευσε από την οροφή της σκηνήες και προσγειώθηκε στους χορευτές που βρίσκονταν από κάτω πραγματοποιώντας το χορευτικο τους πρόγραμμα εν μέσω της συναυλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι.

Εικόνες και βίντεο από τη στιγμή της πτώσης έχουν γίνει viral δείχνοντας τα μέλη του συγκροτήματος των «Mirror», Anson Lo και Edan Lui, να είναι στη σκηνή πλαισιωμένοι από αρκετούς χορευτές, όταν μια από τις πολλές κρεμασμένες οθόνες LED που βρισκόταν πάνω από τη σκηνή, κατέρρευσε.

Στα video φαίνεται πως η οθόνη χτυπά απευθείας έναν χορευτή στο κεφάλι και το σώμα, ενώ στη συνέχεια πέφτει πάνω σε έναν άλλον με το κοινό να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και να ουρλιάζει τρομοκρατημένο π0ροκαλώντας μεγάλο σοκ.

Η αστυνομία έλαβε αναφορά στις 22:36 για το ατύχημα και ανέφερε ότι δύο άντρες χορευτές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth έχοντας τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται το νοσοκομείο ο ένας από τους χορευτές βρισκόταν σε «σοβαρή κατάσταση», ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Εκτός από τους δύο χορευτές που τραυματίστηκαν στη σκηνή, άλλες τρεις γυναίκες αναφέρθηκαν επίσης ως τραυματίες σύμφωνα με την αστυνομία. Συγκεκριμένα μία από αυτές αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ άλλες δύο ήταν σε κατάσταση σοκ αλλά δεν χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;