Γρηγόρης Λέων για τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου στη Σίφνο: «Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί»
Απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο κλήθηκε να δώσει o Γρηγόρης Λέων. 

Απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο κλήθηκε να δώσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πλήρης εικόνα θα δοθεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο ίδιος επεσήμανε ότι για την ώρα «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί» ως αιτία, ούτε ο κορωνοϊός, στον οποίο ο άτυχος φοιτητής ήταν θετικός. Παράλληλα, εξήγησε πως η ισχαιμία του μυοκαρδίου και το πνευμονικό οίδημα είναι δύο έννοιες γενικές, οπότε πρέπει να διερευνηθεί ο μηχανισμός πίσω από αυτές.

Μάλιστα, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, επανέλαβε πως από την  ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα, ευρήματα που από μόνα τους, όπως είπε, δεν οδηγούν σε ένα συμπέρασμα.

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Τρίτης (26/7), η παρέα, που έμενε σε κάμπινγκ του νησιού, πήγε στην παραλία. Ο 23χρονος είχε μείνει στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε και βρήκε τους φίλους του, από τους οποίους κρατούσε απόσταση ασφαλείας λόγω του ότι ειχε διαγνωστεί θετικός στον ιό. Ξαφνικά, έκανε εμετό και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα αναζήτησαν ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ. Το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 25 λεπτά περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;