Γιάννης Μιχαηλίδης: Ενταση στη συγκέντρωση για τον απεργό πείνας
Μόλις ξεκίνησε η πορεία υπήρξε ένταση με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και της Αύρας, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται τώρα στο Σύνταγμα για τον απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, λίγες ώρες μετά την απόρριψη του αιτήματός του για αποφυλάκιση.

Μόλις ξεκίνησε η πορεία υπήρξε ένταση με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και της Αύρας, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές.

Για την απόρριψη της αποφυλάκισής του, οι δικηγόροι του Γιάννη Μιχαηλίδη, ανέφεραν: «Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας αποτελεί για όλους μας δυσάρεστη έκπληξη.

Οι αντοχές του κράτους δικαίου κατέρρευσαν εκκωφαντικά. Η ανθρωπιά και η ευαισθησία απέδρασαν από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Το διακύβευμα της απόφασης αυτής, η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, θα εξαντλήσουμε σε κάθε επίπεδο τη θεσμική λειτουργία της Δικαιοσύνης με την προσδοκία ότι θα πρυτανεύσει η αναγκαία λογική, αφού για εμάς το διακύβευμα είναι να μην χαθεί η ανθρώπινη ζωή. Οι επιλογές που θα κάνουμε υπαγορεύονται από την αναγκαιότητα αυτή».

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;