Weeknd: Ανακοίνωσε το «After Hours Nightmare» σε συνεργασία με τα Universal Studios
Ο Weeknd ετοιμάζει κάτι νέο για το φετινό Halloween και δεν σταματάει να μάς εκπλήσσει (ευχάριστα)!

Ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης, The Weeknd, ανακοίνωσε χθες Τρίτη (26/7) συνεργάζεται με τα Universal Studios και ετοιμάζεται να δώσει στο φανατικό κοινό του μία νέα εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο Weeknd στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του «Halloween Horror Nights» θα τοποθετήσει στοιχειωμένα σπίτι εμπνευσμένα από τον σουρεαλισιτκό κόσμο του «After Hours», του άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο ερμηνευτής το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «EW» τα Universal Studios Hollywood και τα Universal Orlando Resort τα στοιχειωμένα σπίτια -ατραξιόν θα ανοίξουν το «The Weeknd: After Hours Nightmare». Αυτό θα αποτελέσει μέρος των ετήσιων Halloween Horror Nights, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να «μπουν» στο μυαλό του Weeknd και να «επισκεφτούν» τις κάπως περίεργες φαντασιώσεις που ενέπνευσαν τον δίσκο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ατραξιόν του «After Hours» θα είναι στα χρώματα του δίσκου, ενώ θα περιλαμβάνει ως soundtrack 6 από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του δίσκου που είναι τα εξής: «After Hours«, «In Your Eyes», «Heartless», «Blinding Lights», «Save Your Tears» (solo version), και «Too Late». Τέλος, το σπιτάκι του Weeknd θα είναι χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες που θα καθοδηγούν το κοινό στο υποσυνείδητο του καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;