Βάσεις 2022: Μέχρι την Παρασκευή η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως οι βάσεις 2022 θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες δύο ημέρες - Για πρώτη φορά θα ανακοινωθούν τέλη Ιουλίου

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμεώς, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιουλίου, καλεσμένη στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ, και ανακοίνωσε πως τα τελικά αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2022 αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των πανελληνίων. Αυτό σημαίνει ότι οι βάσεις 2022 για τα ΑΕΙ θα ανακοινωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και για πρώτη φορά δεν θα ανακοινωθούν Αύγουστο, αλλά τέλη Ιουλίου.

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδιο υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Όπως είπε η κ. Κερμαέως:

«Οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων θα ανακοινωθούν πριν από το τέλος της εβδομάδας»

Αυτό σημαίνει πως το άγχος για τους υποψηφίους θα τελειώσει είτε αύριο Πέμπτη, 28 Ιουλίου, είτε μεθαύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου. Όσοι έδωσαν φέτος πανελλήνιες θα μάθουν σε ποια σχολή έχουν περάσει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως:

«Τα τελικά αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια θα εκδοθούν στα τέλη του Ιουλίου, αντί για τα τέλη Αυγούστου»

Η υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι οι υποψήφιοι μπορούν, αν έχουν γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, να λάβουν με sms στο κινητό τους τις τελικές βαθμολογίες. Ενώ, παράλληλα δήλωσε πως θα υπάρξει αύξηση στους εισαχθέντες στα δημόσια ΙΕΚ.

Βάσεις 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το neolaia.gr ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υποψηφίων, δημοσιεύοντας τα θέματα, τις απαντήσεις, αλλά και τον σχολιασμό των θεμάτων μέσα από τη ροή του και την κατηγορία Πανελλήνιες 2022, σε συνεργασία αυτή τη φορά με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022, τις βάσεις εισαγωγής 2022, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και επικαιροποιημένες εξελίξεις για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1