Βάσεις 2022: Τέλος αγωνίας - Από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωσή τους
Οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψήφιους, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση. Οι βάσεις 2022 θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Αυτό αποκάλυψε η Νίκη Κεραμεώς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης 27/7. Η υπουργός Παιδείας γνωστοποίησε πως προς το παρόν δεν μπορεί να ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι βάσεις εισαγωγής θα είναι έτοιμες μέχρι την Παρασκευή.

Μάλιστα, ο υποψήφιος, όπως είπε, μπορεί να λάβει τα αποτελέσματα και με sms στο κινητό του, αν έχει γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Όπως τόνισε και η ίδια, τα φετινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έναν μήνα νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος, από σεβασμό στην αγωνία του υποψηφίου, της οικογένειας για τον καλύτερο προγραμματισμό όλων και ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας είναι για ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας» δήλωσε.

Αναφορικά με την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής η υπουργός σημείωσε πως ώθησε τους μαθητές να προσπαθήσουν περισσότερο και όπως είπε αυτό θα φανεί και στα αποτελέσματα.

Τέλος η υπουργός ανέφερε πως θα υπάρξει αύξηση στους εισαχθέντες στα δημόσια ΙΕΚ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το neolaia.gr ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υποψηφίων, δημοσιεύοντας τα θέματα, τις απαντήσεις, αλλά και τον σχολιασμό των θεμάτων μέσα από τη ροή του και την κατηγορία Πανελλήνιες 2022, σε συνεργασία αυτή τη φορά με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022, τις βάσεις εισαγωγής 2022, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και επικαιροποιημένες εξελίξεις για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 2 
  
 0 
 2