Ολυμπιακός: Απόψε το ραντεβού με τα
Ολυμπιακός: Στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" φιλοξενεί τη Μακάμπι με στόχο μόνο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση. Η ώρα της σέντρας και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο Ολυμπιακός φορά απόψε (Τετάρτη 27/7, 22:00, Cosmote Sports 1HD) το ευρωπαϊκό του κοστούμι και φιλοξενεί στο “καμίνι” του “Γ. Καραϊσκάκης” τη Μακάμπι Χάιφα, στη ρεβάνς του 1-1 στο Ισραήλ.

Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς των Πρωταθλητών Ελλάδος και θέλουν τη νίκη που είναι αποτέλεσμα μονόδρομος για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί που περιμένει ήδη ο Πρωταθλητής Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού.

Από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί παίζουν τα ρέστα τους απόψε για το διπλό της πρόκρισης, καθώς με οποιοδήποτε σκορ ισοπαλίας το ματς πάει παράταση κι αν δεν αλλάξει κάτι, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τον κόσμο των ερυθρολεύκων να στηρίζει δυναμικά κι απόψε την ομάδα του, ενώ και οι Πρωταθλητές Ισραήλ θα έχουν 1.200 φιλάθλους στο πλευρό τους.

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς απόψε

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα… χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Τρίτης (26/7), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον προ εβδομάδος, πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Στην άμυνα οι επιλογές δείχνουν πως θα είναι οι Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Εμβιλά θα είναι το «6άρι» στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει το 4-3-3, πιο πιθανό είναι να παίξουν μπροστά απ’ τον Γάλλο -ως εσωτερικοί χαφ- οι Μαντί Καμαρά και Κανέ, με τους Ζίνκερνάγκελ, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Αν τώρα πάει σε σχηματισμό 4-2-3-1, θα «αφαιρεθεί» απ’ την ενδεκάδα ο Κανέ και πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω απ’ τον επιθετικό κορυφής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα συγκροτούν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Κίτσος, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;