Λίντα Εβαντζελίστα: Επιστρέφει στη βιομηχανία της μόδας
Κεντρικό πρόσωπο του επερχόμενου event της Fendi αλλά και μούσα του Στίβεν Μάισελ στη νέα καμπάνια είναι η Λίντα Εβαντζελίστα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 η Fendi θα γιορτάσει τα 25 χρόνια της τσάντας Baguette με ένα μεγάλο σόου στη Νέα Υόρκη. Σχεδιασμένη από τη Σίλβια Βεντουρίνι, που έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του τμήματος των αξεσουάρ και των ανδρικών συλλογών του οίκου, 25 χρόνια τώρα η Baguette αποτελεί εμβληματικό κομμάτι.

Κεντρικό πρόσωπο του επερχόμενου event αλλά και μούσα του Στίβεν Μάισελ στη νέα καμπάνια είναι η Λίντα Εβαντζελίστα. Το top model των 90s το πανηγυρίζει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και ενημερώνει τους 1,2 εκατομμύρια πιστούς ακόλουθούς της πως ξεμπέρδεψε με τις αγωγές.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

Τον Σεπτέμβριο του 2021 κι ενώ οι φανς της απορούσαν με την πολύχρονη απουσία της από το προσκήνιο, απείχε από τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα από το 2016, η 57χρονη Καναδέζα έκανε μια δημόσια εξομολόγηση λέγοντας πως επέλεξε τον ερημιτισμό γιατί ένιωθε ντροπή για την παραμόρφωση του προσώπου της και εν γένει της εμφάνισή της.

Έπειτα προέβη σε μήνυση κατηγορώντας την εταιρεία Zeltiq Aesthetics ότι εφαρμόζοντας την αμφιλεγόμενη θεραπεία CoolSculpting κατέστρεψε την εμφάνιση, την κοινωνικότητα, τη δυνατότητα βιοπορισμού τους. Το θέμα ανάμεσα στους δύο αντιδίκους λύθηκε με εξωδικαστικό συμβιβασμό. «Ανυπομονώ να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τους φίλους και την οικογένεια, και είμαι χαρούμενη που αφήνω αυτό το θέμα πίσω μου», έγραψε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;