Σοφία Παυλίδου: Το συγκινητικό αντίο στη Σούλα Αθανασιάδου
Η Σοφία Παυλίδου, η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη Σούλα Αθανασιάδου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή την περασμένη άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο. Για άγνωστους λόγους η είδηση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χθες Δευτέρα 25/7, μέσα από ανάρτηση της ιστοσελίδας daisy.gr.

Η ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ στην κηδεία της στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης έδωσαν το παρών μόνο 7 άτομα.

Το δυσάρεστο γεγονός προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, στους συναδέλφους της αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, που την γνώρισε και την αγάπησε κυρίως μέσα από τους ρόλους της στα «Εγκλήματα», αλλά και στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου». Στη δεύτερη, μάλιστα, η Σούλα Αθανασιάδου συμπρωταγωνιστούσε με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός, η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί της και μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «αντίο αγαπημένη». Με μια φωτογραφία σε μαύρο πλαίσιο και με το σχόλιο “R.I.P“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;