Με αρνητικό PCR ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο - Παραίτηση Πλεύρη ζήτησε ο Ηλιόπουλος
Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στον Θάνο Πλεύρη.

Μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη που έκανε λόγω για “σπάσιμο” καραντίνας του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Νάσος Ηλιόπουλος απέστειλε το αρνητικό PCR test του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε εκπομπή του OPEN.

“Ο κ. Ηλιόπουλος μας έστειλε το αρνητικό μοριακό τεστ του κ. Τσίπρα” ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος στην εκπομπή του. Το τεστ όπως φαίνεται στο έγγραφο έγινε στις 23 Ιουλίου και η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν στις 24 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις Ηλιόπουλου στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

«Ο κ. Τσίπρας είχε αρνητικό PCR test από το Σάββατο. Όταν έχεις αρνητικό PCR προφανώς και μπορείς να βγεις έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κ. Πλεύρης είναι τόσο άσχετος και δεν ξέρει ούτε καν τα πρωτόκολλα. Θέλει να συμπεριφερθεί σαν ακροδεξιό τρόλ που πετάει λάσπη. Ελπίζω τις επόμενες ώρες να ζητήσει συγνώμη και να ζητήσει παραίτηση».

Οι δηλώσεις Πλεύρη:

Με λύπη μου είδα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τήρησε τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου, είπε ότι εν μέσω πυργκαγιών έχει covid. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς, ότι υπάρχουν πέντε ημέρες απομόνωσης που δε μετράει η πρώτη μέρα. Ο κύριος Τσίπρας ήταν στη τέταρτη μέρα νόσησης στις 24 Ιουλίου, αν δεχθούμε ότι νόσησε τη προηγούμενη ήταν στη πέμπτη μέρα, άρα θα έπρεπε να ήταν σε πέντε ημέρες καραντίνα.

Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα αν έχεις θετικό ή αρνητικό τεστ, οι οδηγίες είναι σαφείς. Ο ίδιος βρέθηκε με μάσκα στις πυρκαγιές και στο προεδρικό Μέγαρο ήταν χωρίς μάσκα σε περίοδο που ήταν σε καραντίνα, ή αν είχε ολοκληρώσει τη καραντίνα θα έπρεπε να φορούσε μάσκα.Το πρωτόκολλο είναι συγκεκριμένο. Το παράδειγμα που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτό“.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;